Winkelwagentje

Aanmelden

KWB gazette december 2012

 

De laatste gazette van het jaar 2012 begint in mineur. Voor KWB was het een droevige periode. Twee van onze leden zijn onlangs van ons heengegaan. Op 27 oktober Gilbert Dobbelaere en op 20 november Ludo Matthieu. Daarenboven overleed op 24 november Angèle Billiet, mama van Martine Luca en schoonmoeder van Roland Bocquez. Op zulke momenten past alleen stil verdriet.

 

Afscheid nemen is met zachte vingers

wat voorbij is dichtdoen en verpakken

in goede gedachten der herinnering

 

Afscheid nemen is met dankbare handen

weemoedig meedragen al wat waard is

om niet te vergeten

 

Afscheid nemen is moeizaam de draden losmaken

en uit het spinrag der belevenissen loskomen en achterlaten

en niet kunnen vergeten

(Ward Bruyninckx)

 

Wat is al voorbij?

Het resultaat van de kaartavond van vorige maand staat ondertussen op de site. Marie-Louise Ackein en Willy Vandamme waren deze keer aan de winnende hand.

Zeventien hobbykoks schreven zich in voor de kookcursus.

De spoken zijn helaas niet verjaagd! De respons voor de spokentocht van zaterdag 10 november was te mager om de jagers erop uit te zenden. Jammer voor de organisatoren.

De geïnteresseerden voor de zesdaagse hebben op vrijdagavond 22 november weerom een sportavond op topniveau beleefd. Geloof maar dat er ambiance was in het kuipje in Gent.
De kaas- en wijndegustatie van vrijdag 30 november moest nog plaatshebben bij het ter perse gaan van deze gazette.                                                                                                                    

Wat staat deze en komende maand op het programma?

 

We starten met het plaatsen van de kerstboompjes op zaterdag 8 december. Hopelijk zijn er nog meer inschrijvingen dan vorig jaar. Het kan er alleen maar gezelliger op worden in het dorp!

Op zaterdag 28 december gaan we op bezoek in de dierenkliniek in Oudenburg. Inschrijven kan via de folder in Raak of op de website.

 

Het nieuwe jaar 2013 zetten we op gepaste wijze in met de kerstboomverzameling op vrijdag 11 januari. Het moment om vrienden en kennissen het allerbeste toe te wensen in een gezellige sfeer.

Op vrijdag 25 januari volgt dan het tweede deel van kwb goes classic. Een winterse avondwandeling doorheen de wereld van de klassieke muziek. Gekende en minder gekende melodieën worden afgewisseld met verhalen en weetjes van beroemde en minder beroemde componisten. Wie er de vorige keer bij was, komt zeker terug. Een folder vind je in de Raak van januari.

 

Varia.

Ondertussen zijn de nieuwe lidkaarten verdeeld. We danken iedereen die trouw zijn lidgeld betaald heeft en hopen jullie op vele van onze activiteiten te ontmoeten.