Winkelwagentje

Aanmelden

KWB gazette mei 2022

Jaargang 12 – nummer 6

Wat is al voorbij?

Na de kookfinale 19 maart werd nog € 600 van de opbrengst toegevoegd aan de cheque die KWB schenkt voor hulp aan Oekraïne. Zo komen we aan het aardige bedrag van 1600 EURO. 

Op vrijdag1 april  was er de gin-tasting. Tweeëndertig deelnemers proefden, bespraken en genoten van niet minder dan 6 verschillende gin-tonics vergezeld van de bijpassende hapjes.

Op vrijdag 15 april ging er een inhaalkookles door, dit ter vervanging van een les die omwille van corona afgelast was. De asperges en de paëlla smaakten heerlijk.

Op paasmaandag 18 april bonden 14 moedigen de wandelschoenen aan voor een dag-wandeltocht. Met dank aan Guy, de man van de bezemwagen.

Wat staat komendemaanden op het programma? 

 

Het wordt stilaan een traditie dat we op moederdag onze vrouw, mama’s, schoonmama’s verwennen met een ontbijt. Dit op zondag 8 mei.

Een week later op zondag 15 mei organiseren we een ochtendlijke natuurwandeling olv een ervaren gids, het wordt opnieuw vroeg opstaan.  

De liefhebbers genieten  op zaterdag  21 mei van een klassiek concert in het concertgebouw van Brugge.

 

Op zondag 19 juni (let op een nieuwe datum!!!) gaat ons eerste praatcafé door. Dit in het ksa-lokaal omdat we van de gelegenheid gebruik maken om een initiatie te geven van het kubb-spel. Dit als voorbereiding op onze laatste activiteit van dit werkjaar: de zomerstart van 2 juli.

 

Varia. 

Droevig nieuws op 1 april overleed Viviane Balliere, echtgenote van KWB lid Jan Vanslembrouck. We zullen haar herinneren als enthousiast en hardwerkend in kookorganisaties en vooral moedig in haar strijd tegen de vreselijke ziekte. We bieden de familie onze oprechte deelneming aan.