Winkelwagentje

Aanmelden

KWB gazette februari 2022

 

Jaargang 12 – nummer 3

Wat is al voorbij?

Het plaatsen van de kerstboompjes was opnieuw succesvol. Bij niet minder dan 130 gezinnen kwamen onze plaatsingsteams om de kerstboom met zijn lampjes aan te brengen. Het bracht wat licht in deze donkere dagen.

Daarbuiten is de lijst met afgelaste activiteiten weerom veel te lang. Geen praatcafé of lego-bouw-voormiddag, geen soepen voor de warmste week, geen kookatelier.

Een mens zou er meer dan moedeloos van worden. Eén hoofdschuldige: de corona-pandemie en de bijhorende maatregelen die bijeenkomsten en activiteiten niet toelaten. Zelfs mondmaskers en Covid Safe Ticket bieden geen garantie tegen besmetting.

Wat staat komendemaanden op het programma? 

Als we de nieuwe maatregelen juist interpreteren mogen vanaf de maand februari toch een aantal activiteiten doorgaan.

Onder voorbehoud dat de huidige situatie verbetert, proberen we het kookatelier van  vrijdag 18 februari te organiseren. De deelnemers worden zeker nog verwittigd of het al of niet doorgaat.

Prison island en de schietinitiatie worden verplaatst naar een later te bepalen datum.

Op vrijdag 10 maart kan je kennis maken met fietsen op een echte wielerpiste.

Zoals vroeger al vermeld gaat het geplande kamp van 3 tot 6 maart NIET door, maar wordt verplaatst naar het volgende werkjaar. Ter compensatie is er op zondag 13 maart “kampinitiatie op locatie”.

Staan nog gepland voor de maand maart: een kookles en de grote kookfinale.

Bij deze laatste activiteit denken we eraan om leden die trouw het lidgeld betaald hebben een fikse korting te geven. Tussen haakjes jullie lidgeld wordt voor 80% gebruikt voor de organisatie van KWB nationaal (o.a. lonen van hun medewerkers, …). Onze afdeling krijgt slechts een kleine fractie van het bedrag voor eigen werking.

Varia.  

De plannen voor een zomerstart op 2 juli zijn er, we denken o.a. aan een kubb-tornooi. Je kan nu misschien al enkelen aanspreken op een ploegje te vormen.

Ideeën, suggesties kan je kwijt aan de bestuursleden of via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..