Winkelwagentje

Aanmelden

 

KWB gazette oktober 2012

Wat is al voorbij?

De 50 miles fietstocht van zaterdag 15 september was een voltreffer. Zeker wat organisatie, parcours en sfeer betreft. Heel velen onder jullie hebben zich laten afschrikken door de afstand, maar dit was helemaal niet nodig. De zon was van de partij en het had af en toe weg van een sneukeltour door de vele tussenstops. Proficiat aan de inrichters.

Over de startavond van 29 september berichten we in de komende gazette.

 

Wat staat deze en komende maand op het programma?

De natuurtocht van zondag 7 oktober is de eerstkomende activiteit. Na deze tocht zullen vliegenzwam,zwavelkop,platte tonderzwam,witte bultzwam,boleet,.... voor de deelnemers geen onbekenden meer zijn. Een inschrijvingsfolder zt in de vorige Raak en kan je ook vinden om de website.

Op kermiszaterdag 13 oktober is het smullen geblazen voor het mosselfestijn. Voor een prikje krijg je 1,5 kg mosselen op je bord, door onze keukenpieten met veel zorg bereid. Een inschrijvingsformulier zat onlangs in je brievenbus.

Je kan je nog altijd inschrijven voor het kookatelier, waarvan de eerste sessie doorgaat op vrijdag 12 oktober. Voor een inschrijvingsfolder klik hier

Opzaterdag 20 oktober gaan we met de bus op daguitstap naar de streek van Dendermonde. Aan de kleurrijke folder zal het niet liggen. Een gevarieerd aanbod met een stuk (rauwe) geschiedenis, een stadswandeling en een bezoek aan een brouwerij met uiteraard een bijhorende degustatie kan je toch niet aan je laten voorbij gaan. Dit alles onder de leiding van een ervaren gids. En dit voor de totaalprijs (driegangen menu inbegrepen) van 58 euro. Voor een inschrijvingsformulier klik je hier.

 

Ook in de maand november staat er heel wat op het menu. Op zaterdag 10 november een spokentocht. Lekker griezelen voor jong en oud. Op vrijdag 23 november trekken er een aantal traditiegetrouw naar de zesdaagse van Gent, jammer genoeg zijn de kaarten al lang de deur uit.

En op vrijdag 30 november zetten we onze smaakpapillen aan het werk bij de kaas- en wijnavond.

Uiteraard zijn alle inschrijvingsformulieren te vinden op onze website.

Varia.

Het bestuur werd uitgebreid met maar liefst drie nieuwe leden: Patrick Deketelaere, Maur Sanctorum en Dirk Sinnesael. Heren hartelijk welkom en voel je thuis!

De volleyballers zijn nog altijd op zoek naar nieuwe spelers. Wil je eens zien hoe het er aan toe gaat, dan mag je gerust op woensdagavond een kijkje komen nemen in de turnzaal van de vrije basisschool.

In de komende maand(en) komt uw wijkmeester langs om het lidgeld van 25 euro op te halen. Misschien het moment om je idee over de kwb te ventileren.

Ken je mensen die lid willen worden, geef hun namen door aan de leden van het bestuur of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.