Winkelwagentje

Aanmelden

KWB gazette september 2018

Jaargang 9 – nummer 1

Na een toch wel schitterende zomer staan we klaar voor een nieuw werkjaar. Ons kleurrijk programmaboekje staat vol met een waaier aan activiteiten: vaste waarden zoals daar zijn volleybal, mosselsouper, kerstboomverzameling, moederdagontbijt,…maar ook een aantal nieuwigheden. We hopen jullie op meerdere ervan te ontmoeten.

Wat is al voorbij?

Op zaterdag 16 juni schreven zich 12 flandriens in voor de fietstocht naar o.a. de “ploughstreets” die deel uitmaken van het vernieuwde parcours van Gent-Wevelgem.

 

Het kerkplein stond in rep en roer op het einde van “Zandvoorde zingt”, de afsluiter op zaterdag 30 juni van de zomerstart. Dit was de apotheose van een geslaagd wijkfeest met een volleybaltornooi, kinderanimatie, een geslaagd optreden van de

Zandvoordse coverband “6-pack”, een gesmaakte barbecue. Op onze website vind je een foto-impressie van het gebeuren. Een dikke pluim voor alle medewerkers, bestuursleden en andere, die instonden voor het welslagen van een van onze grootste activiteiten.

Wat staat komende maanden op het programma?

Op een sportieve manier bijten we de spits af met de 50 miles, een fietstocht van een volledige dag aan een gezapig tempo, met op tijd en stond een stop voor een natje en een droogje. Dit op zaterdag 8 september. Download de folder hier.

Daarnaast zijn het de liefhebbers van de ronkende motoren die op dezelfde dag hun tourtocht ondernemen. Stefaan heeft opnieuw een mooie trip uitgestippeld waar elke deelnemer zal van genieten. De folder kan je hier downloaden.

 

Op zaterdag 15 september is er de startavond. Een aperitiefje, een lekker etentje en ondertussen een overzicht van het voorbije en het komende werkjaar bekijken. Afsluiten doen we met een gezellig samenzijn. Inschrijven kan je met de folder die je hier kan downloaden.

 

Ook het kookatelier schiet uit de startblokken en dit op vrijdag 28 september.Het inschrijvingsformulier kan je hier downloaden.

 

In oktober is er tijdens het kermisweekend van 13 en 14 oktober ons mosselfestijn.

En op vrijdag 19 oktober wonen we een klassiek concert bij in het concertgebouw van Brugge. De folder is hier te downloaden.

Varia.

Na vele jaren het gezicht te zijn geweest van kwb zandvoorde, heeft Eddy Blomme er een punt achter gezet. Een man die van vele markten thuis is en die we hard zullen missen.

Ter informatie: op 16 september wordt tussen 10u en 18u op het Sint-Petrus-en-Paulusplein het achtste autodeelsalon georganiseerd. Hier kan je kennismaken met heel wat deelinitiatieven en vormen van duurzame mobiliteit. De fietsbib van beweging.net is o.a. van de partij. Meer info op www.autodelen.net/autodeelsalon-2018/.

De zetduivel speelde ons weer eens parten. In het programmaboekje staat een foutieve datum voor de zomerstart van 2019, het moet zaterdag 29 juni 2019 zijn.