Winkelwagentje

Aanmelden

KWB gazette juni 2018

Jaargang 8 – nummer 10

Wat is al voorbij?

De barbecue-initiatie van vrijdag 27 april was heel interessant. Praktische informatie die iedereen kan gebruiken.

 

Voor het moederdag-ontbijt van 13 mei waren er opnieuw heel wat inschrijvingen. We hopen dat we velen gelukkig gemaakt hebben die dag.

 

Op maandag 21 mei was het een jubileumeditie van de dagwandeling voor gevorderden . Na het smullen van een lekker boterkoekje op het kerkplein van  Schorisse werd er deftig doorgestapt op de hellingen van de Vlaamse Ardennen. Zelfs een uitstapje op de taalgrens zat er in. Afsluiten deden we in de Terbiestmolen met een lekker gerecht.

 

Wat staat komende maanden op het programma?

De motortocht van 9 juni is verplaatst naar een latere, nog te bepalen datum.

 

Op zaterdag 16 juni fietsen de gevorderden een stuk van het parcours van Gent-Wevelgem. In totaal 130 km met daarin een aantal kuitenbijters uit het heuvelland en ook de nieuwe elementen uit het parcours, de zogenaamde “plug streets”.

 

Het werkjaar sluiten we in stijl af met ons wijkfeest “zomerstart in het dorp” van zaterdag 30 juni. De reclameborden staan er al. Binnenkort valt het programmaboekje in je brievenbus. Een greep uit de activiteiten: kinderanimatie, volleybal- en mountainbikewedstrijd, barbecue, optreden van sixpack en “Zandvoorde zingt”.

Varia.

In mei overleed Florentine Huyghe, één van onze oudere leden. We bieden de familie onze deelneming aan.

Het programma voor volgend werkjaar staat stilaan vast. In de loop van augustus krijg je onze activiteitenkalender in de bus.

We zijn nog op zoek naar helpende handen voor ons wijkfeest van zaterdag 30 juni. Wil je in de namiddag of avond een handje komen toesteken, geef dan je naam op aan één van de wijkmeesters of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alvast bedankt.