Winkelwagentje

Aanmelden

KWB gazette mei 2018

Jaargang 8 – nummer 9

Wat is al voorbij?

Op vrijdag 23 maart ging de derde gin-tasting door.  Vijfendertig dorstigen genoten van 6 nieuwe gins en de bijhorende hapjes. Of iedereen recht naar huis ging is bij de redactie niet bekend.

Op een zaterdagmorgen fietsen in onze hoofdstad, het overkomt je niet elke dag, maar dit was de eerste activiteit van onze daguitstap naar Brussel van zaterdag 14 april. Dat was al heel bijzonder. Daarenboven bleek dat er onder het Koningsplein kon gewandeld worden in de ruïnes van het vroegere Coudenbergpaleis en door de Isabellastraat.Na een bezoek aan het Belvue museum werd de dag afgesloten met een frisse pint.

Het relaas van de barbecue-initiatie van vrijdag 27 april staat in de gazette van komende maand.

 

Wat staat komende maanden op het programma?


Op zondag 13 mei hebben we ons stilaan traditioneel moederdag-ontbijt. Voor een prikje verras je je levensgezellen of aanverwanten met een heerlijk ontbijt door de kwb-mannen aan huis gebracht. De inschrijvingsfolder kan je hier downloaden

Op maandag 21 mei is het voor de tiende keer dat de dagwandeling voor gevorderden doorgaat. Een hele dag stappen in een heuvelachtig decor en eventueel afsluiten met een gezellig etentje. Voor een aantal onder ons een niet te missen ervaring. Een inschrijvingsformulier kan je hier downloaden.

Ook in juni gaan we er op uit. Op zaterdag 9 juni laten we de motoren schuren langs Vlaamse wegen en op zaterdag 16 juni fietsen de gevorderden een stuk van het parcours van Gent-Wevelgem.

Het werkjaar sluiten we in stijl af met ons wijkfeest “zomerstart in het dorp” van zaterdag 30 juni. Een namiddag en avond met kinderanimatie, sport, barbecue, optredens en “Zandvoorde zingt”.

Varia.

We zijn nog op zoek naar helpende handen voor ons wijkfeest van zaterdag 30 juni. Wil je in de namiddag een handje komen toesteken, geef dan je naam op aan één van de wijkmeesters of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alvast bedankt.