Winkelwagentje

Aanmelden

KWB gazette januari 2019

Jaargang 9 – nummer 5

 

De allerbeste wensen voor 2019.

Dat elke nieuwe dag

jullie vrede geven mag

en bergen van geluk.

Een heel jaar aan één stuk

veel liefde voor elkaar

een ongelooflijk goed jaar!

Wat is al voorbij?

 

De weergoden waren ons goed gezind toen we op zaterdag 8 decemberkerstboompjes plaatsten bij de ingeschrevenen. Het is een fraai zicht in het straatbeeld al die verlichte boompjes. Het mogen er gerust nog meer zijn.

De oproep voor de warmste week liet ook kwb-zandvoorde niet onberoerd. Honderden liters feestsoep werd door een enthousiaste ploeg onder leiding van Guido Blomme klaargemaakt tegen kerstavond. Niet minder dan € 2500 kon KWB schenken ten voordele van de vereniging OVOK (ouders van een overleden kind). Lees hieronder de reactie van die overeniging.

                           Beste Guido,

Beste KWB Zandvoorde,

 

On-ge-lo-fe-lijk ! écht on-ge-lo-fe-lijk : jullie lekkerste feestsoep voor de warmste week voor Ouders Van een Overleden Kind.

641 liter soep ! verse ingrediënten, liefdevol bereid, warmhartig verpakt en toegewijd van etiketjes voorzien, wat een warme administratie, daarna ook nog hartelijk verdeeld of zelfs zorgzaam aan huis gebracht ! (u merkt, ik zag jullie YouTube-filmpje ?).

We hebben er eigenlijk geen woorden voor.  

 

Hartverwarmend, wat die warmste week allemaal teweeg brengt.

Hartverwarmend, wat jullie warme actie voor vzw OVOK betekent.

Wij krijgen er een warm hartje van, en vele lotgenoten mèt ons.  

 

Van harte: d a n k   j u l l i e   w e l   !

Aan uzelf, en aub ook: aan alle andere KWB Zandvoorde- en/of andere medewerkers aan deze warme actie !

 

Warme en dankbare groet,

van Lieve Vanhamel, 

uit naam van de stuurgroep van vzw Ouders Van een Overleden Kind: de mama’s of papa’s van Alexia*, Amélie*, Bart*, Bart*, IJsbrand*, Kathelijn* en Sander*

 

Op de website vind je een filmpje over de actie.


Wat staat komende maanden op het programma? 

 

Klinken op het nieuwe jaar doen we op vrijdag 4 januari tijdens de jaarlijkse kerstboomverzameling. Nadat in de voormiddag een kwb ploeg de vroeger geplaatste kerstboompjes komt ophalen, wordt in de namiddag alles in gereedheid gebracht voor de nieuwjaaarsdrink van ’s avonds.

Op vrijdagavond 18 januarigaat de derde kookles door. Een korte impressie van de vorige lessen vind je nu op de website. 

Tenslotte  gaan we op vrijdagavond 25 januariop bedrijfsbezoek bijpianobouwer Maenein Ruiselede. Het bezoek duurt van 18.00u tot 22.00u. Inschrijven kan nog altijd via de folder op de website, klik hier.

 Voor de maand februari staan 3 activiteiten gepland. Op dinsdag 5 februarikomen de wielerfanaten aan hun trekken en kunnen ze hun rijkunsten uittesten op de wielerpiste van de Blaarmeersen in Gent. Koken doen we nog eens op vrijdag 15 februari en op vrijdagavond 22 februari komt iemand van EOS Oostende ons meer vertellen over energiezuinig wonen.

Varia.

 

Voor de uitstap naar Londen zijn nog 5 plaatsen vrij. Als je nog zin hebt om mee te gaan dan kan je nog inschrijven tot en met zondag 6 januari bij Eric. De folder vind je hier.

Daniël Dolphen, verlaat na jaren trouwe dienst het bestuur. Een man met principes en stijl. We hopen nog vaak terug te zien op onze activiteiten.