Winkelwagentje

Aanmelden

KWB gazette februari 2013

 

Wat is al voorbij?

Onze kaarters kruisten de degens op hun maandelijkse kaartavond en deze keer trok Jeannine Wittesaele bij de vrouwen aan het langste eind. Bij de mannen was het de avond van Maurits Van Moortel.

De volledige uitslag en de huidige stand vind je op de website onder de rubriek “kaartersnieuws”

Op 11 januari was er de traditionele kerstboomverzameling. Volk was er meer dan genoeg, drank en hapjes waren er bij de vleet en vooral de gezelligheid was er troef. Een van de beste KWB-activiteiten van het jaar.

Op vrijdag 25 januari ging het tweede deel van kwb goes classic door. Een wandeling door de periode van de romantiek in de muziekgeschiedenis met bekende componisten als Beethoven,Grieg,… .Een geslaagde avond waar ook de niet-kenners van genoten hebben.

Wat staat deze en komende maand op het programma?

In februari komen de dansliefhebbers aan hun trekken. Op twee vrijdagavonden, nl 1 en 22 februari telkens om 20u kan je, in groep, nieuwe dansen aanleren. De lessen worden aangepast aan het niveau van de deelnemers.

 Op zaterdag 2 maart gaan we Sherlock Holmes achterna. Maar dan in een aangepaste hedendaagse versie. Op een onbekende locatie verdelen de detectives zich in kleine groepjes over de stad en gaan, op basis van allerlei informatie, gedurende een tweetal uur op zoek naar … Eenmaal de taak volbracht, volgt er voor zij die het wensen een nabespreking bij een hapje en een drankje. Een spannend stadsspel waarvoor je met de folder in Raak kunt inschrijven of klik hier.

Op zaterdag 16 maart is er de jaarlijkse culinaire hoogmis van het “kookatelier”. Een reis rond de wereld via allerhande gerechten.

Voor deze activiteit  kan je je hier inschrijven.

Varia.

Ondertussen wordt in verschillende werkgroepen hard gewerkt aan de plantenbeurs van 27 april en de theaterwandeling van 1 juni.

KWB nationaal organiseert een samenaankoop van elektrische fietsen. Kwb-leden krijgen tot 265 euro korting op de elektrische fietsen van het merk Winora. Op zaterdag 2 maart zijn ze te bekijken in de thuiszorgwinkel van de CM gelegen in de Rosmolenstraat 5 te Oostende.