Winkelwagentje

Aanmelden

KWB gazette maart 2013

Wat is al voorbij?

 

 In februari werd er gedanst dat het een lieve lust was. Op twee vrijdagavonden, nl 1 en 22 februari kon iedereen zijn beste beentje voorzetten. Wedden dat dansen op verplaatsing naar Oudenburg ook eens iets anders was?

Op de laatste kaartavond trok Magriet Gryson bij de dames aan het langste eind en bij de heren mocht Maurits Hollevoet zich de winnaar van de maand noemen.

 

Wat staat deze en komende maand op het programma?

 

Wanneer je deze gazette in de bus krijgt is de activiteit van  zaterdag 2 maart al voorbij. Een verslag komt in de volgende editie.

 

 Op zaterdag 16 maart is er de jaarlijkse culinaire hoogmis van het “kookatelier”. Dit jaar wordt het een reis rond de wereld via allerhande gerechten. Onze hobbykoks doen alle continenten aan. Een niet te missen avond voor smulpapen. Wie nog niet ingeschreven is,vindt nogmaals de folder in Raak  of kan hem hier downloaden.

 

 

 

 Het bezoek aan de valkenier is uitgesteld tot een latere datum.

 

 In de maand april staat de jaarlijkse gezinsdag op zondag 14 april, in samenwerking met Femma, op het menu. Meer informatie volgt nog.

 Op zaterdag 27 april is er dan een nieuwe activiteit, een heuse plantenbeurs. Waar tuinliefhebbers hun “tuinschatten” aan de man brengen, je aan bloemschikken kan doen, informatie verzamelen over Natuurpunt, Biobello, bijen,…. En uiteraard napraten bij een hapje en een lekker streekbiertje. Wie met een standje met zelfgekweekte planten wil staan kan zich nog altijd inschrijven via de website of een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Varia.

Wie wil meespelen met het volleybal is van harte welkom. We kunnen nog spelers gebruiken. Alle info bij Roland Bocquez,Grintweg 41.