Winkelwagentje

Aanmelden

KWB gazette april 2013

Het noodlot heeft weeral toegeslagen. Op 10 maart is kwb-lid Yordi Maenhoudt van ons heengegaan. Ook de vader van Roland Bocquez is overleden.

We wensen de families veel sterkte.

 

Wat is al voorbij?

 Op zaterdag 2 maart kon iedereen die het wou nog eens “politie en bandiet” spelen. In het historische kader van de Brugse binnenstad en gewapend met een smartphone voorzien van gps-faciliteiten poogden een stel bandieten drie groepen speurders in de luren te leggen. Het gespuis wilde 1 miljoen euro buitmaken. Daarenboven plaatsten ze bommen en ontraderingsapparatuur om de mannen van de wet te snel af te zijn. Niettemin  hebben ze iedere keer de duimen moeten leggen voor de speurders. Voor wie opging in het spel een leuke avond. De “nabespreking” mocht er ook zijn.

 

Op zaterdag 16 maart kregen de deelnemers een uitgelezen keur aan gerechtjes voorgeschoteld tijdens de “culinaire reis rond de wereld”. Heerlijke hapjes,telkens ingeleid door een passend filmpje, een goede combinatie. Proficiat aan de verantwoordelijken van deze avond.

 

Bij het kaarten was Marina Breemersch de winnares en Maurits Van Moortel haalde het in maart bij de mannen. De volledige uitslag en de tussenstand vind je op de website.

 

Wat staat deze en komende maand op het programma?

 In de maand april staat de jaarlijkse gezinsdag op zondag 14 april, in samenwerking met Femma, op het menu. Meer informatie in de folder in Raak en op de site.(klik hier)

 

Op zaterdag 27 april is er de plantenbeurs. Tuiniers allerhande verkopen je voor een prikje hun “tuinschatten”. Je kan de eerste kneepjes van het bloemschikken leren, informatie verzamelen aan de standen van Natuurpunt, Biobello, de volkstuinen,… Sprekers komen er vertellen over plantenvoeding (de hr Borms van Sun Plant),bijen (de hr Hollevoet) en rozen (de hr. Velle van kwekerij Lens,wereldvermaard rozenveredelaar). De uitslag van de tekenwedstrijd voor de kinderen van de Zandvoordse scholen wordt bekend gemaakt. En uiteraard kan je uitgebreid napraten bij een hapje en een lekker streekbiertje. Wie er met een standje met zelfgekweekte planten wil staan, kan zich nog altijd inschrijven via de website of een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Het volledige programma vind je op de website. (klik hier)

 

Op zondag 12 mei verwennen we moeders,schoonmoeders,grootmoeders,…met een heerlijk ontbijt. Een inschrijvingsformulier zal zitten in de Raak van de maand mei.

 Op zondag 26 mei trekken we opnieuw de wandelschoenen aan voor de jaarlijkse wandeldag. Meer info in de Raak van de maand mei.