Winkelwagentje

Aanmelden

kwb gazette mei 2013

Wat is al voorbij?

 

Op zondag 14 april ging in samenwerking met Femma de gezinsdag door. Drieëntwintig personen genoten op de valreep van een gegidste wandeling in het Zwin, want een dag later sloot alles voor minstens een jaar. Op een van de eerste mooie lentedagen kan je niet veel meer verlangen.

Op zaterdag 27 april ging de plantenbeurs  door, maar bij het ter perse gaan van deze gazette moest deze activiteit nog plaats grijpen.. Een verslag komt  in de volgende editie.

Wat staat deze en komende maand op het programma?

Op zondag 12 mei is er onze jaarlijkse ontbijtactie. Dan verwennen we moeders, schoonmoeders, grootmoeders,…met een heerlijk ontbijt. Dus heren, als je je puntentegoed wilt opkrikken, dan is dit het moment. Een inschrijvingsformulier vond je al in je brievenbus of kan je hier downloaden.

 

Op zondag 26 mei trekken we opnieuw de wandelschoenen aan voor de jaarlijkse wandeling voor gevorderden. Vorig jaar werd de wandeling omwille van het slechte weer afgelast. Dit jaar hopen we op een stralende dag en zoeken we de streek van de Ronde van Vlaanderen op. Twee fikse kuitenbijters staan op het programma. Mocht het onverhoopt toch fiks regenen dan wordt een stadswandeling in Gent het vervangprogramma. Meer info in de folder in Raak en op de site. (download hier)

Juni is de laatste maand van dit werkjaar. De aangekondigde theaterwandeling van zaterdag 1 juni wordt verschoven naar een latere datum.

 

Op zaterdag 8 juni is het de beurt aan de gevorderde fietsers. Honderdtwintig kilometer naar het hart van de Ronde van Vlaanderen. Wat hebben wij toch met de Vlaamse heuvels? Het inschrijvingsformulier zit bij deze Raak of kan je hier downloaden.

Het werkjaar sluiten we op gepaste wijze op zondag 30 juni af,met het fin de saison. Een waaier aan activiteiten gedurende de namiddag en een om duimen en vingers af te likken barbecue om te eindigen.

 

Op donderdag 15 augustus is er de jaarlijkse autozegening.

 

Varia.

Deze maand stelt het bestuur de activiteitenkalender voor het volgend werkjaar op. Als je ideeën hebt spreek iemand van het bestuur aan of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..