Winkelwagentje

Aanmelden

 

KWB gazette juni 2013

 

  

 

Wat is al voorbij?

 

Op zaterdag 27 april ging de plantenbeurs door. Deze eerste versie was alleszins succesvol. We kregen een ander publiek over de vloer, zelfs uit Knokke-Heist kwamen ze kijken. Jammer dat het zo koud was en dat ondanks de gewaarde inhoud van hun uitleg, zo weinig volk de weg naar de sprekers vond. Volgend jaar komt er wellicht een vervolg. Dus plantenliefhebbers begin alvast met kweken of vrienden warm te maken voor het initiatief.

 

De ontbijtactie van 12 mei was heel succesvol! Niet minder dan 204 ontbijten werden verdeeld, het hoogste aantal tot nu toe. Iedereen was tevreden, van de vroege vogels die al om 7u30 hun croissant kregen tot de langere slapers die rond 9u30 bediend werden.

 

De wandeltocht van zondag 26 mei kon opnieuw rekenen op de trouwe deelnemers van altijd,aangevuld met 2 nieuwe gezichten. Dit jaar stonden 2 kuitenbijters,op het menu nl de muur van Geraardsbergen en de bosberg. Geen regen dit jaar maar wel modder, het moet niet altijd van het zelfde zijn. Uit het samenzijn in groep ontstaan soms nieuwe verrassende vriendschappen! (voor de insiders)

 

De kaarters kennen ondertussen hun kampioenen: Marie-Louise Ackein bij de dames en Maurits Hollevoet bij de mannen. De volledige uitslag vind je op de website.

 

Wat staat deze en komende maand op het programma?

 

Op zaterdag 8 juni is het de beurt aan de gevorderde fietsers. Honderdtwintig kilometer in groep naar het hart van de Ronde van Vlaanderen. Onder het motto "samen uit,samen thuis" eens flink doortrekken op de hellingen, daar haalt een geoefend fietser zijn hart aan op. Het inschrijvingsformulier kan je downloaden van de site.

 

Het werkjaar sluiten we op gepaste wijze op zondag 30 juni af,met het fin de saison. Een waaier aan activiteiten gedurende de namiddag en een om duimen en vingers af te likken barbecue om te eindigen. Een inschrijvingsformulier vind je binnenkort in je brievenbus.

 

Op donderdag 15 augustus is er de jaarlijkse autozegening.

 

Op zaterdag 21 september gaat de theaterwandeling door.

 

Varia.

 

Het bestuur is druk bezig met het opstellen van de activiteitenkalender voor het volgende werkjaar. Heb je ideëen of suggesties, je kan ze nog altijd doormailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.