Winkelwagentje

Aanmelden

KWB gazette juli 2013

  

eerst droevig nieuws: Nelly Vanwelsenaere echtgenote van Charles Bauwens is op 2 juli overleden. De uitvaartdienst is op dinsdag 9 juli om 10u in de parochiekerk van Zandvoorde.

Weeral is er een werkjaar voorbij. Met een gevarieerd aanbod aan activiteiten. De ene al meer geslaagd dan de andere, met heel veel volk of met een beperkt kransje liefhebbers. Een (beperkt) aantal activiteiten ging niet door, waarvoor onze excuses. We doen ons best om dit in het vervolg te voorkomen.
Het bestuur is nog altijd druk in de weer om het programma voor volgend werkjaar op de rails te krijgen.

We wensen iedereen een weldoende vakantie en hopen op een heerlijke zomer.

  

Wat is al voorbij?

  

Op zaterdag 8 juni was het de dag van de gevorderde fietsers.

Dertien enthousiastelingen trokken richting Vlaamse Ardennen en dit onder een mooi zonnetje en met een stevige rugwind! Na de beklimmingen van de Tiegemberg, Kruisberg, Oude Kwaremont, Patersberg en Hotond (een lusje van de Ronde van Vlaanderen) genoten ze van een welverdiende 'pint'! Een woord van dank aan de motards die hen begeleidden, de bezemwagen en de chauffeurs die de 'renners' en hun fietsen veilig en wel terug naar Zandvoorde brachten!

 

Voor een verslag van het fin de saison van zondag 30 juni is het wachten op de gazette van september.

  

Wat staat komende maanden op het programma?

  

 

Op 13 juli is er het etentje van de volleybalspelers.

 

Op donderdag 15 augustus is er de drieëntwintigste(!!) autozegening om 10u30 aan de kerk van Zandvoorde.

 

In september start een nieuw werkjaar en staan o.a. volgende activiteiten gepland: de theaterwandeling en de startavond. Meer informatie volgt.

 

Uiteraard nemen in september de kaarters weer de handschoen op en herbeginnen ook de volleyballers aan hun wekelijkse match.

 

Varia.

  

In de loop van de maand augustus valt bij iedereen het boekje met ons jaarprogramma in de bus. Je zal merken dat ondanks tegenstrijdige berichten chef Henri opnieuw de koksmuts opzet om de liefhebbers wegwijs te maken in de geneugten van het koken.

Heb je ideeën of suggesties, je mag ze altijd doormailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Patrick Laleman stapte in het huwelijksbootje met zijn Geneviève,proficiat!