Winkelwagentje

Aanmelden

KWB gazette september 2013

 

Nog altijd genietend van het prachtige zomerweer, zijn we hier terug met de eerste gazette van het nieuwe werkjaar.

Eerst en vooral betaamt het om stil te staan bij het overlijden van Noël Versyck op 6 augustus. Noël was de vader van Stefaan en schoonvader van Dorine. We bieden de familie onze deelneming aan.

 

Wat is al voorbij?

Op zondag 30 juni lokte de BBQ van het fin de saison veel volk. Na een aantal ontspannende activiteiten en nagenietend in een fijn zonnetje, was dit de perfecte afsluiter van het werkjaar. Naar het schijnt broedt het bestuur op plannen om voor volgende keer met iets nieuws op de proppen te komen.

Op 13 juli was er het etentje van de volleybalspelers.

Op donderdag 15 augustus was er de drieëntwintigste(!!) autozegening om 10u30 aan de kerk van Zandvoorde. Niet minder dan 80 voertuigen (personen- en vrachtwagens,quads, moto’s,invalidenwagens en fietsen) boden zich aan.

 

Wat staat komende maanden op het programma?

Zoals je kan merken in het boekje met het jaarprogramma staan weeral heel veel activiteiten gepland. Oude bekende degelijke maar ook verrassend nieuwe.

Eén daarvan is de theaterwandeling van zaterdag 21 september. Voor € 8 per volwassene en € 4 per kind nemen we je mee op een wandeling naar diverse locaties in Zandvoorde waar je kan genieten van een optreden. De start is in de parochiezaal, waar ook de wandeling eindigt. Het spektakel duurt een kleine drie uren. Alle informatie vind je in de folder die meegegeven is met de Raak, te samen met een aantal raamaffiches. Bezorg er aan je vrienden,kennissen,… Een uitnodiging vind je hier.

Een weekje later op zaterdag 28 september is er de traditionele startavond,waar het (al of niet vernieuwd) bestuur verkozen wordt en in een gezellige sfeer het voorbije en nieuwe werkjaar overlopen wordt. Download hier het inschrijvingsformulier.

Uiteraard nemen in september de kaarters weer de handschoen op,uitzonderlijk op 25 september en herbeginnen ook de volleyballers aan hun wekelijkse match.

Oktober meldt zich ook aan als een drukke maand: het mosselfestijn op kermiszaterdag 12 oktober (de inschrijvingsstrook kan je hier al downloaden), op zaterdag 19 oktober een daguitstap en op vrijdag 25 oktober de start van de kooklessen.

Varia.

In de maand juli werd Amber geboren,dochtertje van Veerle en Gilles. Proficiat aan de gelukkige ouders!

Voor de geïnteresseerden: op zondag 4 mei 2014 is er voor de tweede keer een plantenbeurs. Je kan al beginnen stekjes verzamelen.