Winkelwagentje

Aanmelden

KWB gazette januari 2013

Wat brengt ons 2013?

Goeie dagen,kwaaie dagen,toffe dagen,

saaie dagen,plezante dagen,pikante dagen,

korte dagen,lange dagen,blije dagen en bange dagen,

vrije dagen en verjaardagen,

brugdagen en baaldagen,werkdagen en feestdagen,

wilde dagen en tamme dagen,creatieve dagen en stroeve dagen,

zotte dagen en vlotte dagen,drukke dagen en kalme dagen,

koele dagen en warme dagen,lentedagen,regendagen,

zomerdagen,maandagen en zondagen.

Wat is al voorbij?

De kaas-en wijnproefavond van 30 november was een succes. Niet minder dan 12 verschillende kazen en evenveel wijnen passeerden de revue. Daartussen zaten een aantal verrassende keuzes en tips die er mochten zijn. Dank  aan Steffi voor de keuze van de kazen en Peter en Roland voor de wijnselectie.

Op 8 december werden opnieuw de kerstboompjes geplaatst. Niet minder dan 106 boompjes versieren gevels, tuinen en brengen een aangename sfeer in de straten.

Het bezoek aan de dierenkliniek wordt om organisatorische reden verplaatst naar een latere datum.

Wat staat deze en komende maand op het programma?

Op 11 januari is er de traditionele kerstboomverzameling. Vanaf 18u30 kan je je kerstboom kwijt en bij een knappend vuur en in gezelschap van vrienden klinken op het nieuwe jaar en ondertussen genieten van allerlei lekkers. Meer moet dat niet zijn!

Op vrijdag 25 januari volgt het tweede deel van kwb goes classic. Gekende en minder gekende melodieën worden afgewisseld met verhalen en weetjes over beroemde en minder beroemde  componisten. Een folder vind je in Raak of kan je hier downloaden.

In februari komen de volksdansliefhebbers aan hun trekken. Op twee vrijdagavonden, nl 1 en 22 februari kan je in groep nieuwe volksdansen aanleren. Plezier gegarandeerd.

Varia.

Zoals in de vorige gazette al meegedeeld wordt het gps-spel verplaatst naar 2 maart.

Er worden volleybalspelers gezocht. Wie zin heeft of iemand kent die wil meespelen neemt contact op met Roland Bocquez (059/267076)

KWB West-Vlaanderen organiseert op dinsdag 5 februari een info-avond over duurzame verlichting. Sprekers van Philips en HUB komen ons inlichten over de recente technologie en de energiewinst die je kan doen. Aan deze infoavonden koppelen ze een samenaankoop led-verlichting met een spectaculair prijsvoordeel (50%). Deze avond gaat door op dinsdag 5 februari - 20u00,in de Westernieuwweg 5A - 8490 Varsenare. Uitgebreide informatie vind je in de Raak van deze maand.