Winkelwagentje

Aanmelden

 

Gazette december 2013

 

Weeral de laatste gazette van het jaar. We hopen dat 2013 voor iedereen een vreugdevol jaar geweest is.

 

Wat is al voorbij?

 

In de maand november was er op donderdag 21 november een avond over de sociale media . Facebook,Twitter, Linkedin,… kwamen aan bod. De vele aanwezigen vonden het een hele interessante uiteenzetting.

Op vrijdag 29 november was een degustatieavond  gepland,maar deze activiteit wordt verplaatst naar een latere datum.

Bij de kaarters speelden in november Jeanine Wittesaele en Willy Ameloot de pannen van het dak. De resultaten van november en de voorlopige tussenstand vind je hier.

 

Wat staat komende maanden op het programma?

 

December wordt een rustige maand, met slechts één activiteit. Op 7 december plaatsen we de kerstboompjes met bijhorende verlichting. Vorig jaar overschreden we ruim de kaap van 100 boompjes, laat ons hopen dat het er dit jaar nog wat meer zijn. De folder werd ondertussen overal verdeeld.

Het jaar 2014 zetten we traditioneel in met de kerstboomverzameling op vrijdag 10 januari. Het moment bij uitstek om velen het allerbeste toe te wensen voor het nieuwe jaar.

Op zaterdag 25 januari gaan we op stadsbezoek. Onder de deskundige leiding van ervaren gidsen maken we kennis met 2 totaal uiteenlopende werelden. Meer informatie volgt in de folder die zal zitten in de Raak van januari.

 

Varia.

 

Stip alvast zondag 29 juni aan in je agenda. Een aantal bestuursleden is aan het brainstormen om met een vernieuwde versie van het fin de saison op de proppen te komen. Het wordt iets totaal anders.

Heb je nieuws of iets anders te melden dan kan dit door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.