Winkelwagentje

Aanmelden

 

KWB gazette januari 2014

 

Voor het nieuwe jaar wensen we iedereen:

Tijd om van de kleine dingen te genieten.

Rust om stil te staan bij mooie momenten.

Sterkte om tegenslagen te overwinnen.

Vriendschap om je hart te verwarmen.

Humor om wat somber is te kleuren.

Een glimlach om elke dag mee te beginnen.

 

Wat is al voorbij?

 

Op zaterdag 7 december werden de kerstboompjes geplaatst. Er waren dit jaar opnieuw meer inschrijvingen, wat ons uiteraard verheugt. De kwaliteit van de boompjes dit jaar was uitstekend, het feit dat KWB ze zelf kon uitzoeken is er zeker niet vreemd aan.  Een hartelijke dank aan Roland die elk jaar deze activiteit in heel goede banen leidt.

 

Wat staat komende maanden op het programma?

 

Het jaar 2014 zetten we in met de kerstboomverzameling op vrijdag 10 januari. Met een hapje en een drankje wensen we bekenden het allerbeste toe voor het nieuwe jaar.

Op vrijdag 17 januari kruisen de kaarters opnieuw de degens.

Op woensdag 22 januari gaan we op bedrijfsbezoek bij Aquafin in Oostende, waar we deskundige uitleg zullen krijgen over de verwerking van ons afvalwater. Meer info in de folder bij Raak of kan je hier downloaden.

Op woensdagavond 22 januari krijg je om 20u in de parochiezaal uitleg over het kamp. Je kan vooraf of na de uitleg inschrijven. De folder met meer uitleg zat al in je brievenbus.

Op zaterdag 25 januari staat een bezoek aan de stad Gent op het programma.

Niet zomaar rondtoeren maar onder de leiding van ervaren gidsen bezoeken we eerst de tentoonstelling over het Lam Gods om even later, minder vroom, iets meer te weten te komen over de geschiedenis van de prostitutie in de stad. Meer info vind je in de folder in Raak of download hier de folder.

Vrijdag 31 januari leven de hobbykoks zich nog eens uit in hun derde avond van het kookatelier.

 

 

In februari hebben we dan op zaterdag 8 februari de kookfinale, waar de hobbykoks het beste van zichzelf geven en ons een degustatiemenu voorschotelen. Inschrijven kan nu al met de folder in Raak of kan je hier downloaden.

Op vrijdag 28 februari gaat de laatste sessie van KWB goes classic door. Onze tocht doorheen de klassieke  muziek loopt die avond ten einde.

 

Varia.

 

Staat de periode vrijdag 7 maart tot zondag 9 maart al genoteerd in je agenda? Zeker doen, want dan gaan we opnieuw op kamp. Zoals we van de organisatoren gewend zijn, is alles nog ultrageheim. Eén ding weten we zeker, het zal dik in orde zijn.

Nog 2 te onthouden data:op 4 mei is er opnieuw een plantenbeurs. Liefhebbers kunnen nu al beginnen stekjes te verzamelen of vrienden en kennissen warm te maken voor dit initiatief. En zondag 29 juni, fin de saison nieuwe versie. Zoek maar alvast een ploegje om samen een leuke dag mee te beleven.

Heb je nieuws of iets anders te melden dan kan dit door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.