Winkelwagentje

Aanmelden

Gazette februari 2014

 

Op donderdag 23 januari overleed E.H. Ryckebusch jarenlang onze enthousiaste proost. Hij hield er aan om de bestuursvergaderingen zo veel als mogelijk bij te wonen. Ook op onze activiteiten was hij een graag geziene aanwezige.

 

Wat is al voorbij?

Op de kerstboomverzameling van vrijdag 10 januari was het een gezellige bedoening. Bekenden wensten elkaar het allerbeste toe voor het nieuwe jaar en een hapje en een (vele) drankje(s) deden de rest.

Op woensdag 22 januari gingen we op bedrijfsbezoek bij Aquafin in Oostende. De regen was geen hinderpaal voor de geïnteresseerden. De verwerking van het afvalwater kent nu geen geheimen meer.

Diezelfde avond was er de uitleg over het kamp. Niet minder dan 60 personen schreven zich al in. Deze keer is de Westhoek “the place to be”.

Op zaterdag 25 januari stond een bezoek aan de stad Gent op het programma. Het aantal inschrijvingen overtrof de verwachtingen. De uitleg over het schilderij “Het Lam Gods” kon velen boeien,maar het was vooral de toer in de rosse buurt die voor de nodige animo zorgde. Een “lollepotje” en een “koeketiene” zijn voortaan geen onbekende begrippen meer. Afsluiten deden we in stijl met een lekker etentje.

Op vrijdag 31 januari leefden de hobbykoks zich nog eens uit in hun derde avond van het kookatelier.

Het resultaat van de kaartavond staat ondertussen op de website. Proficiat aan Marie-Louise Ackein die de meeste gewonnen partijen heeft. De volledige resultaten vind je op de website bij onze activiteiten,rubriek kaartersnieuws.

Wat staat komende maanden op het programma?

In februari hebben we dan op zaterdag 8 februari de kookfinale, waar de hobbykoks het beste van zichzelf geven en ons een degustatiemenu voorschotelen. Inschrijven kon al met de folder in de vorige Raak maar die kan je nog altijd vinden op de website. Klik hier.

Extra activiteit! Je kan je via de folder in Raak en op de website inschrijven voor  2 folkdansavonden. Deze gaan door op zaterdagen 15 en 22 februari in het ontmoetingscentrum ’t Kasteeltje. De folder vind je hier.

Op vrijdag 28 februari gaat de laatste sessie van KWB goes classic door. Inschrijven kan met de folder in Raak of van de website. Klik hier.

In maart is er uiteraard het kamp van vrijdag 7 tot zondag 9. Op zaterdag 22 maart de folkavond en op zondag 30 maart geocaching. Meer info en folders in de volgende Raak.

Varia.

Inschrijven voor het kamp kan nog altijd,maar rep je.

Ook niet vergeten  zondag 29 juni, fin de saison nieuwe versie!

KWB Zandvoorde blijft zich vernieuwen. Vanaf nu kan je betalen voor een activiteit via depaypal -knop op de website.Wie dit wenst hoeft voortaan niet meer de deur uit om zijn inschrijvingsgeld in een brievenbus te stoppen, voortaan kan je betalen vanachter je pc of laptop.