Winkelwagentje

Aanmelden

 

Gazette maart 2014

 

Eerst een droevig bericht: op zondag 23 februari overleed Martha Melis, de moeder van Frieda Depuydt en schoonmoeder van bestuurslid Eric Vanhoutte. We bieden de familie onze deelneming aan.

Wat is al voorbij?

Op zaterdag 8 februari was er de kookfinale. Het aantal inschrijvingen was minder dan vorig jaar, maar iedereen was het er over eens dat het lekker en gezellig was. Voor de zoveelste keer hadden de afwezigen ongelijk. Terecht een pluim voor de jongere kwb’ers die zo enthousiast de parochiezaal hielpen opruimen achteraf.

Ondertussen kon iedereen die het wou de beentjes strekken tijdens de 2 folkdansavonden van zaterdag 15 en zaterdag 22 februari in het ontmoetingscentrum ’t Kasteeltje.

Op vrijdag 28 februari tenslotte ging de laatste sessie van KWB goes classic door. We polsten even naar interesse om in het volgende werkjaar een klassiek concert bij te wonen in Brugge. De kans bestaat dat die activiteit zal georganiseerd worden.

Bij onze kaartvrienden trokken Dirk Saelens en Denise Coene aan het langste eind. De volledige uitslag vind je op de website, in de rubriek kaartersnieuws.

 

Wat staat komende maanden op het programma?

Uiteraard is er het kamp van vrijdag 7 tot zondag 9 maart. Insiders weten dat er opnieuw een waaier van fantastische activiteiten op het menu staan. Een goede sfeer, lekker eten staan garant voor een onvergetelijk weekend.

Op zaterdag 22 maart is de folkavond met optreden van een live-band. Meer informatie vind je in de folder in Raak of op de website. Klik hier.

En op zondag 30 maart kan je proeven van geocaching, een nieuwe activiteit die ons introduceert in een ontspanningsmogelijkheid met nu al wereldwijd  2 316 118 verstopte “caches” en meer dan 6 miljoen geocachers. Voor een fenomeen dat pas in 2000 gestart is kan dit tellen. Meer info vind je in de folder in de  Raak of door hier te klikken.

 

In april is er op maandag 21 april de daguitstap in samenwerking met femma. Een familie-uitje in een gemoedelijke sfeer.

 

Let op nieuwe datum: de natuurtocht gaat door op zondag 4 mei ipv zondag 27 april.

 

Varia.

 

Door een gebrek aan respons gaat de plantenbeurs van 4 mei niet door.

 

Zondag 29 juni, fin de saison nieuwe versie! Een nieuwe naam “zomerstart” nieuwe activiteiten, een  nieuwe locatie, een nieuw einde van de dag, … kortom je moet er bij zijn. Een tipje oplichten van de sluier doen we nog niet, maar stel alvast een groepje samen om enkele uurtjes in de namiddag knettergek te ??????. Je hoort er nog van.