Winkelwagentje

Aanmelden

Gazette april 2014

 

De lente is in aantocht. Je merkt het aan het fluiten van de vogels, de zon is al wat langer van de partij en de meisjes ontbloten de kuiten. Het is tijd om terug buiten te komen en dat merk je aan het onderstaande overzicht.

Wat is al voorbij?

Eerst en vooral was er het kamp van vrijdag 7 tot zondag 9 maart. Het uitgebreide ontbijt in de parochiezaal was de start voor een hele resem binnen- en buitenactiviteiten. Voor elk wat wils was. Het wordt nu al uitkijken naar het volgende kamp over 2 jaar.

Op zaterdag 22 maart was er de folkavond. Het eten was lekker, het optreden werd gesmaakt, de sfeer was opperbest, dus ook uitkijken naar volgend jaar.

En op zondag 30 maart kon je proeven van geocaching.  Het aantal inschrijvingen overtrof de verwachtingen. Meer dan 40 deelnemers piekerden zich suf op de vragen die hen de juiste coördinaten opleverden en bleven maar proberen om de 3D-puzzel van Lieven in elkaar te krijgen. Het mooie weer zorgde voor de rest.
Bij de kaarters waren Jeanine Wittesaele en Johan Wullepit in maart aan de winnende hand. De volledige uitslag vind je op de website.

Wat staat komende maanden op het programma?

Op maandag 21 april de daguitstap in samenwerking met femma:een chocoladepromenade in Brugge. Zie de folder in Raak of klik hier.

De natuurtocht is verplaatst naar zondag 4 mei. Ook de mototocht is verplaatst, nl naar zaterdag 10 mei . Op zondag 11 mei verwennen we de mama’s met ons KWB-ontbijtpakket (zie folderof klik hier). Op zondag 25 mei vergeten we even de verkiezingskoorts en gaan we de kuiten strekken voor de wandeltocht. Enkele dagen later, op donderdag 29 mei gaat de fietstocht fifty miles door.

Varia.

Nieuw leven! Nore Blomme werd geboren, dochter van Wouter en Heike.

Ook Patrick Deketelaere en Lucrèce werden opnieuw grootouder van Jarne,zoon van Inge en Bart.

Op zondag 29 juni is er “ZOMERSTART”! Houd die dag vrij in je agenda. Het bestuur is druk aan het vergaderen om een compleet nieuw programma in elkaar te boksen. Maar we doen nu al een oproep om vanaf ’s middags aanwezig te zijn, met een aantal een groepje te vormen om samen iets ‘tofs’ te beleven en ’s avonds te genieten van een BBQ en af te sluiten met ??????

Ben je geïnteresseerd in een kookworkshop van het kookatelier Jules Destrooper, geef dan je naam op aan Jean-Michel Deschacht (Zandvoordedorpstraat 35 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Hun chef bereidt samen met de deelnemers een volledig menu. Prijs: €55, maximaal 12 personen en duurtijd 3,5 uur.

In de maand april vergadert het bestuur over de activiteiten voor het komende werkjaar. Ideëen kan je doorsturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door contact op te nemen met iemand van het bestuur. Zelf afkomen mag ook op maandag 14 april om 20u in de loft.