Winkelwagentje

Aanmelden

Gazette mei 2014

 

Wat is al voorbij?

De daguitstap met femma op 21 april was de enige activiteit deze maand. De chocolade smaakte heerlijk. De opkomst voor deze gezinsdag was mooi: 24 volwassenen en 4 kinderen. Het was een leuke wandeling langs 12 chocolatiers in Brugge. De proevertjes onderweg waren inbegrepen. Na nog meer chocolade in het chocolademuseum werd de dag afgesloten met een drankje op een terrasje.

Deze maand speelden de kaarters hun inhaalmatchen.

Van het volleybal niets dan goed nieuws. Elke week is er voldoende volk om te kunnen spelen. Het is ooit anders geweest.

 

Wat staat komende maanden op het programma?

De natuurtocht van zondag 4 mei brengt ons naar de Assebroekse Meersen. Onder leiding van een ervaren natuurgids komen we meer  te weten over planten en dieren in een landschap van natte weilanden en veengebieden. Een aperitiefje sluit de wandeling af.

Op zaterdag 10 mei is er de mototocht. Dankzij de medewerking van 2 begeleiders die lid zijn van een club uit het Gentse is er dit jaar opnieuw een motorrit voorzien. De uitgezette tocht gaat richting de Franse kust: Cap Griz-Nez. De tocht is ongeveer 390 km lang ,maar beloofd, we doen het rustig aan…We verzamelen om 08.45u -met volgetankte moto- aan de kerk van Zandvoorde, zodat we stipt om 09.00u onze rit kunnen aanvatten. Zie de folder in Raak of op de website.

Op zondag 11 mei verwennen we de mama’s met ons KWB-ontbijtpakket . De folder zat al in de vorige Raak of in je brievenbus. Je kan hem nog downloaden van de website. Op zondag 25 mei vergeten we even de verkiezingskoorts en gaan we de kuiten strekken voor de wandeltocht. Na het vervullen van onze kiesplicht gaan we op stap in het buitenland. Meer informatie in de folder in Raak of klik hier.

Op donderdag 29 mei gaat de fietstocht fifty miles door, een dagtocht van een 80 km over rustige wegen, met op tijd en stond een stop. Meer info in de folder in Raak.

 

Op zaterdag 14 juni springen de ervaren fietsers op hun stalen (of aluminium of carbon of ?) ros voor een fietsdagtocht ook naar Cap Griz-Nez. Zie de meegeleverde folder of download hem hier.

Het werkjaar sluiten we af op zondag 29 juni met zomerstart in het dorp, een feest voor alle inwoners van Zandvoorde.

Varia.

Patrick Deketelaere en Lucrèce werden opnieuw grootouder van Jarne,zoon van Inge en Bart.

Als je nog ideeën hebt voor volgend werkjaar,stuur ze door naar volgend e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..