Winkelwagentje

Aanmelden

 

KWB gazette juni 2014

 

Wat is al voorbij?

De natuurtocht van zondag 4 mei bracht ons naar de Assebroekse Meersen. Voor de meeste van de 18 deelnemers een eerste kennismaking met dit gebied,waar je daarenboven leuk kunt fietsen.

Omwille van het slechte weer werd de mototocht van zaterdag 10 mei afgelast en uitgesteld naar een latere datum.
Op zondag 11 mei gingen 190  KWB-ontbijtpakketten  de deur uit. Voor de organisatoren was het vroeg opstaan, maar de activiteit werd wel gesmaakt door de inschrijvers.

Op zondag 25 mei vergaten we eventjes de verkiezingskoorts voor de wandeltocht en gingen we op stap in Frans-Vlaanderen. Veertien  moedigen trotseerden de kuitenbijters Recolletten- en de Casselberg. Waarna en frisse pint en een lekkere picon de vermoeidheid en de spierpijn deden vergeten. Dank aan Nicole om de bezemwagen te besturen.

Op donderdag 29 mei is de fietstocht fifty miles. Tien kwieke fietsers genoten van het polderlandschap tussen Oostende, Diksmuide, Pervijze en Koekelare. Op tijd en stond werd er gestopt voor een natje en een droogje en iedereen kwam ontspannen thuis. Zonder echt vermoeid te zijn. Het afsluitend etentje rondde deze prachtige activiteit af.

De kaartkampioenen zijn gekend: Margriet Gryson bij de dames en Willy Ameloot bij de heren. Proficiat!

 

Wat staat komende maanden op het programma?

Op zaterdag 14 juni is er  een fietsdagtocht ook naar Cap Griz-Nez voor gevorderden. Een lange rit naar de franse falaisekust. Filip stippelde opnieuw het parcours uit, op het einde wel serieus bergop,maar voor klimgeiten geen probleem. Onder het motto “samen uit,samen thuis”  een sportieve uitdaging.

Het werkjaar sluiten we af op zondag 29 juni met zomerstart in het dorp een feest voor alle inwoners van Zandvoorde. Ter vervanging van het vroegere fin de saison, pakken we nu uit met een volledig nieuw programma met een recreatieloop, een combiloop, een volleybaltornooi,kinderanimatie,een optreden van de Melody Makers, een BBQ en als apotheose “Zandvoorde zingt” . In groep je laten gaan met meezingers, levensliederen, golden oldies en dit onder de begeleiding van “The Blik Dooze Band”. Meer info volgt nog in een uitgebreide folder.

Onze enige vakantieactiviteit is de voertuigenzegening op 15 augustus.

In de loop van die maand ontvang je ook onze activiteitenkalender voor het volgende werkjaar in je brievenbus.

 

Varia.

Roland Bocquez werd grootvader van Guus, zoon van Alain Stemgée en Annelies.

Maur Sanctorum werd grootvader van Nanou, dochter van Christophe en Sarah.

Proficiat aan de ouders en de grootouders.