Winkelwagentje

Aanmelden

Gazette juli - augustus 2014

 

Weeral een werkjaar dat er op zit.

De afsluiter,zomerstart in het dorp, was er een in schoonheid, vinden we zelf. Meer hierover verder in deze gazette.

Wat is al voorbij?

 

Op zaterdag 14 juni was er de fietstocht voor gevorderden naar Cap Griz-Nez. Een rit die wat langer uitviel dan gepland (155 km ipv 130) maar geen probleem voor de 15 moedigen. Ze bereikten allen de finish, waren tevreden over het parcours, het gehaalde gemiddelde en de frisse pint op het einde van de rit. Een speciale dank aan de motards is hier zeker op zijn plaats. Zonder hen is een dergelijke rit bijna niet te organiseren.

 

En dan was er op zondag 29 juni de zomerstart in het dorp. Het resultaat van vele vergaderingen in verschillende werkgroepjes. Het vernieuwde fin de saison was, op alle onvolmaaktheden die eigen zijn aan een eerste versie, een schot in de roos. ’s Morgens zorgde een plensbui voor bezorgde gezichten, maar dit fenomeen was van voorbijgaande aard. Het zonnetje in de namiddag zorgde voor de juiste sfeer. De kinderen die genoten van de initiaties pingpong en rope skipping,de schminkstand, het lopen in de verkeersvrije straat. De ploegkoers zorgde voor de nodige animo en strijd. Ondertussen speelden de “Melody makers” op een zonnig plein vrolijke deuntjes en genoten de volwassenen van een drankje en eventueel een pannenkoek. Na een lekkere barbecue,al of niet vergezeld van een “Brugse zot”, zorgde de “Blik Dooze Band” voor de apotheose van de avond: de eerste versie van “Zandvoorde zingt”. Sommigen hadden ’s anderendaags stemproblemen van het enthousiaste meezingen.

Hartelijk dank aan iedereen die meehielp aan dit evenement.

 

Nu maar hopen op een mooie zomer.

 

Wat staat komende maanden op het programma?

 

Onze enige vakantieactiviteit is de voertuigenzegening op 15 augustus.

In de loop van die maand ontvang je ook onze activiteitenkalender voor het volgende werkjaar in je brievenbus. Onder voorbehoud volgen hier de activiteiten voor september, zodat je een plaatsje ervoor kan vrij houden in je agenda.  Op zondag 14 september een misviering, om vrijdag 19 september de eerste kaartavond,op zaterdag 20 september de startavond en op zondag 28 september gaan we fietsen in Parijs!!!. Meer info volgt.

 

Varia.

Nieuwsjes,vragen,…. kan je altijd doormailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..