Winkelwagentje

Aanmelden

 

KWB gazette september 2014

 

Hoi Huplahoi!  Na een deugddoende vakantie zijn we hier terug met onze gazette om verslag te doen van voorbije en komende activiteiten, om kleine en grote weetjes te vermelden. Kortom om jullie op de hoogte te houden van wat reilt en zeilt in onze KWB vereniging.

Wat is al voorbij?

Na  de organisatie van onze eerste versie van zomerstart in het dorp was het voor het bestuur en de werkgroep nog even verzamelen geblazen om het evenement te evalueren, de centen te tellen (en bang afwachten of we niet te diep in het rood gegaan waren). Met wat bijschaven en aanpassingen kunnen we toch al meedelen dat op     september 2015 een nieuwe versie gepland is. Heb je hierover suggesties aarzel niet om een mailtje te sturen naar het adres onderaan deze gazette of om iemand van het bestuur aan te spreken. Foto’s zijn te vinden op onze website.

Ondertussen is bij iedereen de nieuwe activiteitenkalender in de bus gevallen. We hebben geprobeerd om voor elk wat wils te zoeken en hopelijk vind je er je gading en kom je af naar heel veel van onze activiteiten.

Onze enige zomeractiviteit was de autozegening van 15 augustus. Het zomerde die ochtend niet echt, maar toch passeerden eenzestigtal voertuigen. Na vierentwintig edities houden we het voor bekeken, men kan niet eeuwig hetzelfde blijven doen en verandering van spijs doet eten, beweert men.

Wat staat komende maanden op het programma?

Op zondag 14 september is er een misviering gevolgd door een aperitief. 

Op  vrijdag 19 september nemen de kaarters de handschoen terug op en zullen het aantal troeven,de manillen ,… opnieuw geteld worden. Dat het er af en toe eens wat luider aan toe gaat aan een tafeltje hoort er bij.

Ook de volleyballers beginnen aan het zoveelste seizoen, met deze keer een voldoend aantal spelers.

Op zaterdag 20 september schieten we dan officieel in gang met de startavond waar we een overzicht geven van het voorbije werkjaar en eveneens de activiteiten van het nieuwe jaar uit de doeken doen, uiteraard met een hapje en een drankje.l

Op zondag 28 september een splinternieuwe activiteit: fietsen/wandelen in Parijs!!!.Inschrijven kan met de folder die je hier kan downloaden.

 

Meer info over al deze activiteiten vind je in de folders in Raak of op de website.

 

De maand er op is er met het kermisweekend op zaterdag 11 oktober het traditionele mosselfestijn. Voor een heel democratische prijs kan je 1,5 kg mosselen met friet opsouperen. Hoe je een brand moet blussen weet je misschien na ons bezoek aan de brandweer op zaterdag 18 oktober.

 

Varia.

Nieuwsjes, vragen,…. kan je altijd doormailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..