Winkelwagentje

Aanmelden

 

KWB gazette oktober 2014

 

De blaadjes van de bomen krijgen stilaan een andere kleur en de een na de ander dwarrelt naar beneden. De herfst heeft zijn intrede gedaan. Tijd om  ’s avonds bij de warme kachel te genieten van een goed glas wijn of om een kwb-activiteit bij te wonen.

Wat is al voorbij?

 

Op zondag 14 september hadden we een misviering met daarna een receptie. Er mocht wel wat meer volk geweest zijn.

De startavond van zaterdag 20 september bracht een overzicht van het vorige werkjaar en een vooruitblik op het nieuwe. De gerechten waren OK en er was voldoende tijd voor een gezellige babbel.

Alle plaatsen voor de daguitstap naar Parijs op zondag 28 september voor de fietsers waren snel bezet. Zowel de wandelaars als de fietsers waren heel tevreden, zowel over de deskundigheid van beide gidsen als van het gevolgde parcours.  Of de Parijse autobestuurders de fratsen van het peloton KWB-fietsers konden appreciëren is een andere zaak.

 Het resultaat van de eerste kaartavond kan je vinden op deze site.

 

Wat staat komende maanden op het programma?

 

Zou het waar zijn dat de KWB-ers Bourgondiërs zijn? Op kermiszaterdag 11 oktober is het opnieuw  smullen geblazen. Anderhalve kilogram mosselen met lekkere frietjes en saus, dit alles voor 13 euro ledenprijs. Je zou voor minder door je dak gaan.  Inschrijven kan nog. Kijk eventueel op de website voor het formulier.

 

Op vrijdag 17 oktober zijn de kaarters opnieuw aan slag.

 

Ons  bezoek aan de brandweer op zaterdag 18 oktober zal heel veel mensen interesseren, hopen we. Verzamelen aan het egelplein om 9u30. Het inschrijvingsformulier vind je op de website.

 

In november kan je proberen een visje aan de haak te slaan op zaterdag 15 november tijdens het vissen aan zee.

Op zondag 23 november stellen we er 20 000 ter beschikking om iedereen (kinderen en volwassenen) de kans te geven die ene constructie te maken waar je thuis altijd blokjes voor tekort hebt. Waar hebben we het over? De lego spelnamiddag.

En als afsluiter een avond over champagne op 28 november. Proeven van dat parelend vocht, dat laat je toch niet voorbij gaan.

 

Varia.

Nieuwsjes, vragen,…. kan je altijd doormailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..