Winkelwagentje

Aanmelden

KWB gazette november 2014

 

Wat is al voorbij?

De mosselen waren overheerlijk! De koks hebben zichzelf overtroffen dit keer. Op zaterdag 11 oktober werden maar liefst 215 kg mosselen verorberd! Ook de vol-au-vent en de frikandellen werden gesmaakt.

Zestien geïnteresseerden zakten op zaterdag 18 oktober af naar de brandweerkazerne in Oostende. Wie erbij was vond het heel leerrijk.

Bij de kaarters werd het een familiegebeuren: Jeannine Wittesaele en Maurits Hollevoet werden de finalisten van deze maand. De uitslag staat op de website.

Bij de volleyballers is alles OK, er kan zonder personeelstekort gespeeld worden.

 

 

 

Wat staat komende maanden op het programma?

In de raak zitten weerom een aantal folders voor diverse activiteiten.

De  KWB gaat op reis naar Oostenrijk in mei 2015, op vrijdag 14 november  is er om 20 u. in de parochiezaal een infoavond over dit initiatief.Klik hier voor de folder.

Op zaterdag 15 november gaan we vissen aan zee. Wie dit nog nooit gedaan heeft dan is dit een uitgelezen kans om het eens te proberen.  Ook sympathisanten zijn welkom. Klik hier voor de folder.

Een activiteit die niet in het jaarprogramma vermeld staat: op zaterdag 22 november verzamelen we van 9u tot 11u speelgoed voor de minderbedeelden onder ons. Heb je speelgoed dat niet meer gebruikt wordt, maar nog in goede staat is, breng het naar de refter van de vrije basisschool. Wij geven het dan door aan “mama’s voor kinderen” uit Koksijde en een minderhedenorganisatie uit Oostende.
Klik hier voor de folder.

Op zondag 23 november kan groot en klein aan de slag met 20 000 legoblokjes om te bouwen dat het een lieve lust is. Ook allerlei gezelschapsspelen komen aan bod. Klik hier voor de folder.

De avond over champagne  is verplaatst naar donderdag 27 november. Klik hier voor de folder.

De folder voor onze jaarlijkse kerstboomactie zit er ook bij. Let op dat de datum veranderd is naar 6 december ipv 13 december zoals vermeld in de jaarkalender. Klik hier voor de folder.

Ook zit er al een folder bij voor het klassiek concert van 20 februari. Het aantal kaarten is beperkt tot 14. Het is voor de snelle beslissers! Klik hier voor de folder.

 

Varia.

In de loop van deze maand komt uw wijkmeester langs voor het vernieuwen van het lidmaatschap. De prijs is ongewijzigd 25 EURO gebleven.

Nieuwsjes, vragen,…. kan je altijd doormailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..