Winkelwagentje

Aanmelden

 

KWB gazette december 2014

De dagen worden almaar korter en stilaan mogen we muts en handschoenen uit de kast opdiepen. 2014 loopt op het einde en hier zijn we met de laatste gazette van dit jaar.

Wat is al voorbij?

De maand november was een heerlijk drukke maand met een grote waaier aan activiteiten.
Op de infoavond van 14 november, over reis naar Oostenrijk, meldden zich een zevental koppels kandidaat.

Een dag later, op 15 november, werd een poging ondernomen om het visbestand van de Noordzee te decimeren, maar het bleef bij een loffelijke poging. De 10 moedigen die de zeewind trotseerden haalden maar  weinig naar boven. Lag het aan de vissers of was het toeval?

De inzamelactie van speelgoed van zaterdag 22 november voor minderbedeelde kinderen was een voltreffer. In 2 uur tijd werd zo veel speelgoed binnengebracht dat het moeilijk was om het in twee auto’s te krijgen. Voor de zoveelste keer blijkt dat solidariteit voor velen iets betekent. Hartelijk dank!  (Kijk gerust eens op de website naar de foto’s. )

Op zondag 23 november gingen groot en klein aan de slag met 20 000 legoblokjes om te bouwen dat het een lieve lust was. Ook allerlei gezelschapsspelen kwamen aan bod.

Afsluiten deden we in stijl op donderdag 27 november met een avond over cremant, champagne en ander bruisend lekkers. In de volgende gazette meer nieuws.

Bij de kaarters was de jonge generatie aan de winnende hand: Marina Breemersch bij de dames en Dirk Sinnesael bij de heren. De uitslag staat op de website.

Wat staat komende maanden op het programma?

In de maand december doen we het wat rustiger aan.

Op zaterdag 6 december komt niet alleen de Sint langs, maar ook de mannen met de kerstboompjes. Gewapend met ladders, potsleutels, boompjes en slierten ledlampjes  versieren ze gevels en voortuinen en zorgen op die manier voor een gezellige kerstsfeer. Klik hier om de folder te downloaden. Hopelijk gaat het licht deze winter niet uit.

Op vrijdag 12 december mag iedereen zich Willem Tell of Robin Hood wanen, op onze initiatie boogschieten. Meer informatie vind je hier in de folder.

Januari start met de traditionele kerstboomverzameling op vrijdag 9 januari.

Op vrijdag 23 januari kan de koksmuts weer op voor de lessen van het kookatelier, waarvoor je het inschrijvingsformulier hier vindt en tenslotte op zaterdag 24 januari gaan we op bezoek bij de veeartsen van een dierenkliniek.

Varia.

Bedankt voor het hernieuwen van het lidmaatschap. We verwelkomen hartelijk enkele nieuwe leden. Voor het klassiek concert van 20 februari is er nog één kaart vrij. Voor wie nog nooit het concertgebouw van Brugge bezocht is dit een unieke gelegenheid.

Nieuwsjes, vragen,…. kan je altijd doormailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..