Winkelwagentje

Aanmelden

KWB gazette januari 2015

 

Een

goed

beter

best

nieuw

jaar

dat wenst heel het bestuur van KWB iedereen toe voor 2015.

Wat is al voorbij?

Op zaterdag 6 december werden meer dan honderd kerstboompjes aan de gevels opgehangen of in de tuin geplant. Het is mooi en gezellig in de donkere decemberdagen. Maar er mogen er gerust nog 100 bijkomen.

Het boogschieten van  vrijdag 12 december ging wegens een gebrek aan belangstelling niet door. Bij de kaarters was Jeanine Wittesaele bij de dames aan de winnende hand en bij de heren Werner Kraft.

Wat staat komende maanden op het programma?

We zetten het nieuwe jaar in met de traditionele kerstboomverzameling op vrijdag 9 januari op het plein aan de kerk. Iedereen kreeg ondertussen de uitnodiging in de brievenbus. Met een hapje en een drankje wensen we bekenden een bruisend 2015 toe.

Op vrijdag 23 januari kan de koksmuts weer op voor de lessen van het kookatelier, waarvoor je het inschrijvingsformulier vond in de vorige Raak. Inschrijven kan nog altijd via het formulier dat op de website staat.

Tenslotte gaan we op woensdag 21 januari ( let op: deze datum is anders dan in het programmaboekje of in de papieren versie van de gazette) op bezoek bij de veeartsen van een dierenkliniek, meer informatie volgt. 

In de volgende maand staat op vrijdag 20 februari een klassiek concert op het menu. Eerst een gegidst bezoek aan het concertgebouw in Brugge, daarna een hapje om tenslotte te genieten van de vijfde symfonie van Beethoven door het London Symphonic Orchestra. Alle kaarten zijn echter al de deur uit.

Wie wil kan op zaterdag 28 februari opnieuw volksdansen. Als je nog een leek bent in het vak, geen nood, enthousiaste leraars tonen je hoe het moet. En voor de gevorderden kan een opfrissing van de danspasjes zeker geen kwaad.

Varia.

We willen nu iedereen al warm maken voor de zomerstart van 28 juni. Er staat opnieuw een sportactiviteit gepland en een tweede editie van “Zandvoorde zingt” .

Nieuwsjes, vragen,…. kan je altijd doormailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..