Winkelwagentje

Aanmelden

 

KWB gazette februari 2015

Wat is al voorbij?

Ondanks felle windstoten vonden toch heel wat Zandvoordenaars de weg naar het kerkplein voor de kerstboomverzameling op vrijdag 9 januari. Met warme en/of koude drankjes werd door vrienden en kennissen geklonken op het nieuwe jaar.

Op woensdag 21 januari vonden 22 geïnteresseerden de weg naar de dierenkliniek in Oudenburg.  Voor jong en oud was het een leerrijke namiddag.

Op vrijdag 23 januari kon de koksmuts weer op voor de lessen van het kookatelier. We zijn heel blij een aantal nieuwe gezichten te verwelkomen en hopen dat ze zich snel thuis voelen in onze vereniging.

De kaarters hebben ondertussen ook het beste van zichzelf gegeven. Bij de vrouwen ging Marina Breemersch met het beste resultaat naar huis evenals Johny Gezelle bij de mannen. De volledige uitslag en de voorlopige tussenstand vind je op de website.

De volleyballers blijven ondertussen wekelijks verder meppen op de bal en genieten van hun avondje sport.

Wat staat komende maanden op het programma?

Op vrijdag 20 februari bezoeken we onder de leiding van een gids het concertgebouw in Brugge. Voor de enen een vloek in de middeleeuwse stad voor de anderen een gedurfde architecturale realisatie. Benieuwd wat er na dit bezoek over gedacht wordt door de deelnemers. Nadien volgt een klassiek concert door het London Symphonic Orchestra. Alle kaarten zijn echter al de deur uit.

Op zaterdag 28 februari gaan we feesten in retro-stijl met een menu uit de jaren 70 en daarna aangepaste muziek. Meer informatie staat in de folder in Raak of kan je hier downloaden.

De mensen van het kookatelier roeren nog eens in de pan op vrijdag 6 februari en vrijdag 27 februari.

In de maand maart begint het lentegevoel stilaan te kriebelen. Tijd om het stalen ros van stal te halen. Hoe kleine fietsherstellingen zelf uit te voeren kom je te weet op dinsdagen 10 en 17 maart.

Op zaterdag 14 maart is er de kookfinale, het jaarlijkse orgelpunt van het kookatelier, waar onze koks het beste van zichzelf geven om ons een heerlijk menu voor te schotelen.

Voor de rappe is er al een folder mee voor de kookworkshop met de koekjes van De Strooper van donderdag 2 april. Meer informatie staat in de folder in Raak.(download de folder hier)

Varia.

Nieuwsjes, vragen,…. kan je altijd doormailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..