Winkelwagentje

Aanmelden

Kwb gazette maart 2015

 

Wat is al voorbij?

Op vrijdag 20 februari bezochten we onder de leiding van een gedreven gids het concertgebouw in Brugge. De man had de architect van het gebuw kunnen zijn, voortgaande op zijn uitspraken.. Na een lekker etentje volgde een magistrale uitvoering van de zevende symfonie van Beethoven en afsluiten deden we in disco stijl (?) in een cafeetje op ‘t Zand.

Op zaterdag 28 februari was er een feest in de stijl van de jaren zeventig. Een lekker menu uit de tijd van toen en daarna aangepaste dansmuziek.  Proficiat aan de koks en de dj van dienst. Op de placemats foto's uit de jaren 70 van enkele bestuursleden, het was niet altijd even eenvoudig om ze te herkennen.

Ondertussen hebben onze hobbykoks hun eerste kookbijeenkomsten al achter de rug en de kiezen.

Bij de kaarters was Jeanine Wittesaele de beste bij de dames en deed Conrad Demeulenaere bij de heren iedereen de das om. De volledige uitslag en de voorlopige tussenstand vind je zoals altijd op de website.

Wat staat komende maanden op het programma?

Op de dinsdagen 10 en 17 maart zal Wim ons wegwijs maken in de wereld van de fiets. De juiste afmetingen, de goede versnellingen, kleine herstellingen, onderhoud, alles komt aan bod. Meer informatie vind je in de folder in Raak.

Op zaterdag 14 maart is er de kookfinale, het jaarlijkse orgelpunt van het kookatelier, waar onze koks het beste van zichzelf geven om ons een heerlijk menu voor te schotelen.

De kookworkshop met de koekjes van De Strooper van donderdag 2 april is volzet.

Op zaterdag 25 april trekken de geoefende wandelaars opnieuw de stapschoenen aan voor een fikse wandeling van een twintigtal kilometer.

Varia.

Dit jaar staat ons ledental op een hoger cijfer, niet minder dan 11 nieuwe leden mochten we verwelkomen. Hopelijk voelen ze zich snel thuis in onze vereniging.

Staat 28 juni al aangestipt in je agenda? Doe het direct, dan ben je er bij op de tweede editie van “Zomerstart in het dorp”. Een dorpsfeest met veel activiteiten, barbecue, ambiance en  afsluitend “Zandvoorde zingt” met een optreden van  ????

Nieuwsjes, vragen,…. kan je altijd doormailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..