Winkelwagentje

Aanmelden

KWB Gazette april 2015

 

Wat is al voorbij?

Eerst het droevige nieuws: op 2 maart overleed de vader van Jan Warrot en op 10 maart  Tony Vandesteene, zoon van Johnny en Nicole Vandesteene-Hallemeesch.

We bieden beide families onze deelneming aan.

Op zaterdag 28 februari was er een feest in de stijl van de jaren zeventig. Het eten was dik in orde en er was er veel te veel. De muziek achteraf zorgde er voor dat er altijd iemand op de dansvloer te vinden was.

Op zaterdag 14 maart was er de kookfinale met de degustatie van maar liefst dertien verschillende gerechtjes, waar blijven ze het halen! Een dikke pluim voor chef Henri en zijn team!

Op de dinsdag 17 maart maakte Wim ons wegwijs in de wereld van de fiets. De juiste afmetingen, de goede versnellingen, kleine herstellingen, onderhoud, alles kwam aan bod.

Bij de kaarters werd het een familie onderonsje, Marina Breemersch won bij de dames en voorzitter Joeri Ameloot gaf iedereen het nakijken bij de mannen. De volledige uitslag en de voorlopige tussenstand vind je zoals altijd op de website.

Wat staat komende maanden op het programma?

De kookworkshop met de koekjes van De Strooper gaat door op donderdag 2 april. Inschrijven is niet meer mogelijk.

Op zaterdag 25 april trekken de geoefende wandelaars opnieuw de stapschoenen aan voor een fikse wandeling van een twintigtal kilometer. Meer info vind je in de folder in Raak. De folder kan je ook hier downloaden.

Op zondag 3 mei wordt het heel vroeg opstaan als je mee wilt op natuurtocht. Het wordt dauwtrippen in de Blankaert.  Meer informatie in de folder in Raak of in de folder op de website (download hem hier)

Op zaterdag 9 mei gooien we de remmen los voor de 50 miles fietstocht. Een hele dag aan een gezapig tempo toeren door de Vlaamse landwegen, met op tijd een stop voor een hap en een plas. En afsluiten met een lekker etentje.De folder zit in de Raak of kan je hier downloaden.

De dag erna, zondag 10 mei is het Moederdag en verwennen we opnieuw iedereen met ons traditioneel ontbijt.Klik hier voor de folder.

En op het einde van de maand vertrekt ex-voorzitter Eddy te samen met nog 15 anderen voor weekje vakantie in Oostenrijk. Anton aus Tirol achterna!

Varia.

Wie niet van lange wandelingen houdt, die kan misschien mee met de dagreis naar de champagnestreek georganiseerd door Patrick Deketelaere, voor meer informatie telefoneer je naar 059/267655

Binnenkort begint het bestuur te brainstormen over de activiteiten van komend werkjaar. Suggesties voor activiteiten of wensen mag je altijd doormailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ofwel spreek je iemand van het bestuur aan.