Winkelwagentje

Aanmelden

kwb gazette juni 2015

Wat is al voorbij?

Op zondag 3 mei trokken 9 vroege vogels naar het natuurreservaat van de Blankaertvijver. 

Op zaterdag 9 mei trotseerden 9 moedigen de wind voor de 50 miles fietstocht. Een tocht die hen o.a. langs Nieuwpoort,Veurne, Steenkerke, Eggewaertskapelle, Booitshoeke,… bracht. Het afsluitend etentje ging door in het Vossenhol in Stene.

De dag erna op zondag 10 mei verdeelden we 154 ontbijten. Voor de organisatoren was het vroeg opstaan, maar het blijft leuk om de mensen te verrassen met het ontbijt.

Voor de vakantie in Oostenrijk van 24 tem 31 mei schreven 14 mensen in, verslag in de gazette van juli.

De kaartkampioenen zijn gekend: Jeannine Wittesaele bij de dames en Johny Gezelle bij de heren. Proficiat! De volledige uitslag vind je op de website.

Wat staat komende maanden op het programma?

Op zaterdag 13 juni kunnen de geoefende fietsers weer in groep de heuvelzones van de Vlaamse Ardennen gaan opzoeken. Inschrijven kan nog via de folder in de vorige Raak of op de website.Download de folder hier.

Ondertussen kreeg iedereen zijn persoonlijke uitnodiging voor het Walking 4 dinner, van zaterdag 20 juni. Maar je kan de folder nog downloaden via de website. Het zal iets worden voor fijnproevers en in stijl!

Om af te sluiten is er op zondag 28 juni de tweede editie van zomerstart in het dorp. Om de grote vakantie goed in te zetten organiseren we dit wijkfeest met een volleybaltornooi,kinderanimatie, een dorpsloop,een ludieke groepswedstrijd,een optreden van de Melody Makers,een BBQ en afsluiten doen we met een optreden van Chris Hageland , een coverband die op de groentenmarkt op de Gentse Feesten voor de nodige ambiance zorgt. Allen daarheen!!!

Varia.

Het programma voor volgend werkjaar staat ongeveer vast. Naast een aantal blijvers zoals het volleybal,de kaartavonden, de startavond,het mosselfestijn,het kookatelier,de wandel- en fietstocht voor gevorderden,… zijn er ook een aantal totaal nieuwe activiteiten. In de loop van de grote vakantie valt het nieuwe programmaboekje in de brievenbus.

We zijn nog op zoek naar een aantal personen die een fuif willen organiseren. Wij zorgen voor de ondersteuning (dwz zaal klaar zetten, bar installeren,…). Geïnteresseerden sturen een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.