Winkelwagentje

Aanmelden

KWB Gazette september 2015

Jaargang 6 – nummer 1

Hier zijn we weer, na een heerlijke vakantieperiode met toch voldoende zonnige dagen.

Een nieuw werkjaar staat op stapel, met voor elk wat wils: activiteiten die in het verleden hun deugdelijkheid bewezen hebben en ook een aantal nieuwe waarvan we hopen dat jullie er iets in zullen vinden.

Wat is al voorbij?

Op zaterdag 13 juni vertrokken 21 moedige fietsers uit Zandvoorde richting de Vlaamse Ardennen. Honderd zesentwintig kilometer reden ze langs rustige wegen, waarvan de eerste 70 km langs een vlak parcours. Om daarna enkele bekende hellingen van de Ronde van Vlaanderen te trotseren zoals de Taaienberg en als kers(?) op de taart:de Koppenberg.

Een pluim voor organisator Filip en ook een hartelijke dank aan de motards voor hun perfecte begeleiding en aan Stefaan voor het terugbrengen van de fietsen.

Iedereen was uitermate tevreden over de kwaliteit van de “geregjes” die ze kregen tijdens het  Walking 4 dinner van zaterdag 20 juni. Niets dan lof voor de 4 koks: Viviane,Guido,Jean Michel en Peter.  Jammer dat het regenweer spelbreker was.

Aan de deelnemers zal het niet liggen om nog een volgende editie te vragen.

De afsluiter van het werkjaar op zondag 28 juni de tweede editie van zomerstart in het dorp was heel geslaagd: meer volk,meer lopers,een meer dan geslaagde barbecue  en een mooi optreden als finale.

Wat staat komende maanden op het programma?

Op vrijdag 18 september de eerste kaartavond,op zaterdag 19 september de startavond, waar bij een hapje en een drankje het voorbije werkjaar nog eens overlopen wordt en het nieuwe voorgesteld. Er is ook nog de verkiezing van het bestuur. Op zaterdag 26 september organiseren we een daguitstap. Deze keer staat een bezoek aan Antwerpen op het programma. Meer info in de folder in Raak.

Deze maand starten uiteraard ook de volleyballers opnieuw.

Op 10 en 11 oktober is er een tweedaags mosselfestijn. En op 24 oktober leren we meer over taarten en cup-cakes.

Varia.

Nieuwsjes,vragen,voorstellen,… kunnen altijd naar onderstaand e-mailadres gestuurd worden.