Winkelwagentje

Aanmelden

KWB gazette oktober 2015

Wat is al voorbij?

Op zaterdag 19 september werd tijdens de startavond het nieuwe werkjaar op gang getrokken. Na een overzicht van de voorbije activiteiten werd, ondersteund door goed gekozen afbeeldingen, de activiteitenkalender voor 2015-2016 voorgesteld. De (her)verkiezing van het bestuur werd onder de deskundige leiding van Bart vlot afgewerkt.

Waarna aan het bakken van een eigen samengestelde pizza begonnen werd. De deskundige (zelfs met wiskunde ondersteunde) uitleg van de pizzaman maakte alles duidelijk. Toch bleek het uitrollen van deegbollen tot een cirkel niet voor iedereen een koud kunstje. Wel had de pizzaman de eetlust van de KWB’ers onderschat.

Het was eens iets anders dan een traditioneel etentje. Ondertussen speelden “The ladies”(?) een gesmaakte set.

Over de daguitstap naar Antwerpen van zaterdag 26 september was bij het opstellen van deze gazette nog geen informatie beschikbaar.

Wat staat komende maanden op het programma?

Oktober is de kermismaand en dan komt het mosselfestijn aan het venster piepen. Dit jaar maken we er een tweedaagse van, nl zaterdagavond 10 oktober en zondagmiddag 11 oktober.  Op die manier hopen we nog meer mensen de kans te geven om voor een zacht prijsje te genieten van 1,5 kg mosselen. De mosselbakkers zien het alleszins zitten. Voor de niet-mosseleters is er een ruime portie vol-au-vent voorzien. De inschrijvingsfolder zat ondertussen in de vorige Raak en ook in je brievenbus.

Op zaterdag 24 oktober staat een nieuwe activiteit geprogrammeerd: taarten en cupcakes. Onder de deskundige leiding van Wendy Degroote worden we ingewijd in de geheimen van de patisserie. Inschrijven kan met de folder in raak ofdoor hier te klikken.

De maand erop, gaan we op zondag de 22ste aan de slag met 20 000 lego steentjes. En op vrijdag 22 november proeven we trappisten.

Varia.

Bij de start van het nieuwe werkjaar wordt er weer verwacht dat je je lidmaatschap vernieuwd. Binnenkort mag je dus iemand van het bestuur verwachten  met de vraag om 25 EURO te betalen (voor die prijs krijg je korting op al onze activiteiten). Dit is ook het moment om suggesties, grieven?, enz … door te spelen aan het bestuur.