Winkelwagentje

Aanmelden

KWB gazette november 2015

Jaargang 6 – nummer 3

Wat is al voorbij?

Op 23 september overleed Claudine Dudal, de moeder van bestuurslid Patrick Deketelaere. Wij bieden hem en zijn echtgenote Lucrèce onze deelneming aan.

Omdat we het de vorige maand vergeten waren: het vorige bestuur werd herbevestigd in zijn mandaat. D.w.z. Joeri Ameloot als voorzitter, Jan Warrot als ondervoorzitter, Bart Vandenabeele als secretaris en Daniël Vandenberghe als penningmeester.

We verwelkomen een nieuw bestuurslid: Guy Dewilde zal vanaf nu zijn steentje bijdragen aan het reilen en zeilen van onze vereniging.

Het mosselfestijn van zaterdagavond 10 oktober en zondagmiddag 11 oktober was een succes. De mosselen waren van prima kwaliteit en uitermate lekker klaargemaakt. Maar ook diegenen die kozen voor vol-au-vent waren heel tevreden.

Over de activiteit i.v.m. taarten en cupcakes van zaterdag 24 oktober was bij het opstellen van deze gazette nog niets geweten. Meer in de volgende editie.

Bij de kaarters was Dirk Sinnesael deze keer aan de winnende hand.De volledige uitslag vind je op de website.

 

Wat staat komende maanden op het programma?

Op zondag 22 november verzamelen we alle kinderen voor een bouwvoormiddag. Niet minder dan 20 000 legoblokken krijgen ze om naar hartenlust hun fantasie te laten werken. (alleen de kinderen?).Klik hier voor de folder.

Vrijdagavond 27 november wordt een heilige avond, alle(?) gekende trappisten kunnen geproefd worden. Misschien is het raadzaam om te voet of met de fiets naar deze activiteit te komen. Download de folder hier.

De kerstboompjes worden op 5 december in de voortuinen of aan de gevels geplaatst door onze ervaren plaatsingsdienst.De folder vind je hier.

En op zaterdag 12 december kan je, je schietkunst nog eens demonstreren. We bezoeken de schietstand van de Oostendse politie en wie wil mag zich even Witse wanen en met een vuurwapen proberen raak te schieten.

Meer info over al deze activiteiten vind je in de folders  bij de Raak of op de website.

Varia.

Bij de start van het nieuwe werkjaar wordt er weer verwacht dat je je lidmaatschap vernieuwd. Binnenkort mag je dus iemand van het bestuur verwachten  met de vraag om 25 EURO te betalen (voor die prijs krijg je korting op al onze activiteiten). Dit is ook het moment om suggesties, grieven?, enz. … door te spelen aan het bestuur.

Nieuwsjes,vragen,voorstellen,… kunnen altijd naar onderstaand e-mailadres gestuurd worden.