Winkelwagentje

Aanmelden

KWB Gazette december 2015

Jaargang 6 – nummer 4

Het jaar loopt stilaan ten einde. Tijd voor de laatste kwb gazette van 2015.

Wat is al voorbij?

De geïnteresseerden die op zaterdag 24 oktober ingeschreven waren voor de taarten en cupcakes hebben met belangstelling geluisterd naar de uitleg en geproefd van allerhande zoete lekkernijen.

Op zondag 22 november verzamelden een dertigtal kinderen en twintig volwassenen voor onze tweede legobouwvoormiddag.  De hoeveelheid blokken was niet te overzien, zodat er voor het maken van allerlei creaties geen beperkingen waren. Wie liever een gezelschapsspel speelde kwam ook aan zijn trekken.

Over de trappisten proefavond van vrijdag 27 november was bij het ter perse gaan, nog geen informatie bekend, meer hierover in de gazette van komende maand.

De volleyballers spelen elke woensdag hun wedstrijd en bij de kaarters haalde Willy Ameloot dit keer het laken naar zich toe.

 

Wat staat komende maanden op het programma?

De kerstboompjes worden op zaterdag 5 december in de voortuinen of aan de gevels geplaatst door onze ervaren plaatsingsdienst en zorgen voor wat sfeer in de donkere decembermaand.Bekijk hier de folder.

Op zaterdag 12 december is gekozen voor een activiteit die vroeger al op bijval kon rekenen. We bezoeken de schietstand van de Oostendse politie en wie wil mag zich even uitleven met een vuurwapen.

Op vrijdagavond 8 januari is het verzamelen geblazen op het kerkplein voor de traditionele kerstboomverzameling. The place to be om vrienden en kennissen het allerbeste voor 2016 te wensen.

Ook een andere sterkhouder uit ons programma start op: het kookatelier. De eerste kookles is gepland op vrijdag 22 januari. Inschrijven kan met deze folder.

Afsluiten doen we met een nieuwe activiteit: het bouwen van een insectenhotel,een van de hypes van het moment. Dit op zondag 31 januari.

Meer info over al deze activiteiten vind je in de folders  bij de Raak of op de website.

Varia.

Al de data van het kamp in je agenda genoteerd? Streep 11 tot 14 februari alvast aan.