Winkelwagentje

Aanmelden

KWB gazette april 2016

Jaargang 6 – nummer 8

Omwille van de trieste gebeurtenissen deze maand in Brussel past het even stil te staan bij onderstaande boodschap van KWB nationaal.

Afbeelding1

 

Deze maand was ook voor ons een droevige maand. KWB-lid Werner Kraft stierf en ook Lieve Van Langenhove, echtgenote van Henri De Jong overleed. We bieden beide families ons diep medeleven aan.

Wat is al voorbij?

 

De avond over “rug in beweging” ,in samenwerking met ziekenzorg, van 25 februari bracht een twintigtal geïnteresseerden samen in de parochiezaal. Eerlijk gezegd, we hadden er iets meer van verwacht.

De kookfinale van vrijdag 4 maart was volgens de deelnemers een schot in de roos. En het goede nieuws is dat er volgend werkjaar opnieuw een kookcursus is. En met een finale waarop iedereen uitgenodigd zal worden.

Lekkere dingen proeven, daar hebben we bij KWB Zandvoorde een patent op. Zo maakten we op vrijdagavond 11 maart kennis met verschillende gins met de aangepaste tonics. Alles kwam aan bod: de geschiedenis van de gin, de verschillende soorten, hoe serveer je de perfecte gin-tonic, enz.… Uiteraard was het proeven van 6 gin-tonics het belangrijkste. Na deze boeiende proeverij werd nog lang nagekaart bij een slaapmutsje: een gin-tonic, of wat dacht je?

 

Bij de kaarters liet Joeri Ameloot iedereen achter zich. De voorziter mag ook eens scoren,nietwaar? De volledige uitslag vind je op de site.

Bij de volleyballers gaat alles prima momenteel.

 

Wat staat komende maanden op het programma?

 

Voor de kookworkshop bij Destrooper van woensdag 13 april kan je wegens succes al niet meer inschrijven

Voor de familie uitstap van zondag 17 april heb je al een inschrijvingsformulier gekregen. Een gevarieerd programma met voor elk wat wils en dit voor een vriendenprijsje. download de folder hier.

De datum voor de jaarlijkse natuurtocht was op het moment van verschijnen nog niet bekend.

Op 8 mei verwennen we, naar jaarlijkse gewoonte, de mama’s met een heerlijk ontbijt: met het hele gezin gezellig samen uitgebreid ontbijten en dit zonder dat zich iemand heeft moeten uitsloven.

Op pinkstermaandag 16 mei trekken we onze stapschoenen aan voor een wandeltocht van een kleine 25 km. Velen laten zich afschrikken door de afstand, maar door een aangepast tempo, af en toe een rustpauze en aangenaam gezelschap is het zeker te doen.

De folder kan je hier downloaden.

Meer informatie over al deze activiteiten vind je op de folders in de Raak en op de website.

Varia.

We willen nog een keer onze zomerstart van zaterdag 2 juli in de kijker zetten. We hebben er dit jaar alles voor gedaan om een spetterende dag in elkaar te steken. We willen nog niet alles verklappen maar dit is er zeker bij: een kinderfuif, een barbecue om duimen en vingers af te likken en een echte “Zandvoorde zingt” met allemaal meezingers geprojecteerd op groot scherm. Zeker niet te missen!