Winkelwagentje

Aanmelden

KWB gazette juli-augustus 2016

Jaargang 6 – nummer 10

Omdat de voltallige redactie op reis was kregen jullie vorige maand geen gazette mee met Raak.

 

Wat is al voorbij?

 

De ontbijtactie van 8 mei was de tweede beste ooit. Bijna 190 ontbijtdozen werden verdeeld.

Ook de wandeltocht van 16 mei was een succes. Nog nooit stapten zoveel deelnemers (19!) mee. Het glooiende landschap, het goede wandelweer, de wijn met kaas, het “eigen kweek” menu in de Hollemeersch en vooral het goede gezelschap zorgden ervoor dat iedereen een deugddoende dag beleefde. Een speciale dank aan Jean Michel, die zo bereidwillig was om met de bezemwagen te rijden en zo zorg droeg voor onze picknick.

 

De kwb 50 miles van 4 juni ging ondanks de vele inschrijvingen niet door, omwille van de wateroverlast langs het parcours. Maar het etentje ’s avonds smaakte toch.

 

Door het wegvallen van het fietsen voor gevorderden en walking voor dinner was de zomerstart van 2 juli de enige grote activiteit.

Het was de hele dag bang afwachten of de weergoden ons goed gezind zouden zijn, maar gelukkig bleven we gespaard van regen. Het was een geslaagd wijkfeest vinden we zelf. Circus Woesh plezierde de kinderen, de kinderfuif was dik OK. De mannen van de barbecue verdienen een dikke pluim en het afsluitende “Zandvoorde zingt” verleidde zelfs enkelen tot een paar danspasjes. Volgend jaar komt er een nieuwe editie op zaterdag 1 juli.

 

 

Wat staat komende maanden op het programma?

In de loop van de maand augustus valt het boekje met het nieuwe jaarprogramma in de bus. We hebben opnieuw gepoogd om activiteiten te zoeken naar ieders gading. Hopelijk zien we elkaar op één of meerdere ervan.

 

Varia.

Tot onze grote spijt sneuvelt één van de monumenten uit onze werking. Na lange jaren wordt de kaarting opgedoekt. De oudere generatie valt weg en de jongeren nemen niet over. Jammer!

Er rest ons alleen nog iedereen een leuke vakantie toe te wensen met een toffe zomer!