Winkelwagentje

Aanmelden

KWB gazette september 2016

Jaargang 7 – nummer 1

 

Na een prachtige zomer starten we met goede moed aan een nieuw werkjaar. We zijn er klaar voor en we hopen jullie massaal te ontmoeten op onze activiteiten.

Binnenkort valt het programmaboekje bij iedereen in de brievenbus en je zal merken dat we voor ieders gading iets gezocht hebben.

 

Wat is al voorbij?

 

De zomerstart was het laatste wapenfeit van vorig werkjaar. Zelf waren we tevreden over het aanbod voor de kinderen, de lekkere barbecue en het afsluitende “Zandvoorde zingt”. Op de website vind je een foto-impressie van die dag. Vanaf deze maand beginnen we met de voorbereiding voor de komende editie.

 

Wat staat komende maanden op het programma?

Op zaterdag 10 september schuiven de volleybalspelers aan voor hun jaarlijks etentje, kwestie van het speeljaar goed in te zetten.

Op VRIJDAG 16 september is er de startavond waarbij de voorzitter het voorbije werkjaar nog eens de revue laat passeren en hij ook het nieuwe werkjaar uit de doeken doet. Uiteraard met een hapje en een drankje. De zetduivel speelde ons weer eens parten: in de gazette die bij Raak zit staat er foutievelijk dat het op zaterdag is.

Het kookatelier schiet op vrijdag 30 september uit de startblokken, haast je met je inschrijving want er is veel interesse.

 

Op zondag 2 oktober is er de apotheose van de kaarting. De winnaars van het laatste seizoen worden gehuldigd. Iedereen die ooit mee gekaart heeft wordt uitgenodigd. Tijdens het kermisweekend van 8 en 9 oktober worden zowel op zaterdagavond als zondagmiddag mossels geserveerd, zoals altijd puik klaargemaakt door onze kookploeg. Wat te doen bij iemand die buiten bewustzijn is of niet meer ademt, Op de EHBO-cursus waarvan de eerste les doorgaat op donderdag 24 oktober wordt je dit aangeleerd. Een verplichte cursus voor iedereen durven we bijna zeggen. En tenslotte op vrijdag 14 oktober is er de tweede kookles.

Varia.

Op vrijdag 22 juli overleed Jenny Ryckier, de moeder van bestuurslid Peter Claeys. We bieden de familie onze deelneming aan.