Winkelwagentje

Aanmelden

KWB gazette oktober 2016

Jaargang 7 – nummer 2

 

Wat is al voorbij?

Op zaterdag 10 september schoven de  volleybalspelers aan voor hun jaarlijks etentje, Steven verzorgde de barbecue, een gulle sponsor zorgde voor de nodige geestrijke drank (waarvoor hartelijk dank) en naar horen zeggen was er voldoende ambiance.

Een aperitief van huisbrouwer Patrick, een heerlijk mediterraan buffet, een powerpointvoorstelling van wat we vorig jaar uitspookten en wat ons dit jaar te wachten staat gebracht door de voorzitter. Ziedaar de ingrediënten van een geslaagde startavond van vrijdag 16 september.

Over de het kookatelier was bij het verschijnen van deze gazette nog niets geweten. Chef Björn heeft nog niet in zijn potten laten kijken, een feit is dat ze op vrijdag 30 september met veel enthousiasme aan het nieuwe seizoen van het kookatelier begonnen zijn.

Wat staat komende maanden op het programma?

Op zondag 2 oktober is er de apotheose van de kaarting. Dit wordt de afsluiter van een jarenlange traditie bij KWB Zandvoorde: aan de maandelijkse kaartavond  op vrijdag is door gebrek aan belangstelling een eind gekomen. Rest er alleen nog de winnaars van het laatste seizoen te huldigen en nog voor één keer met de deelnemers van vroeger de kaarten op tafel te gooien.

Tijdens het kermisweekend van 8 en 9 oktober is het stilaan een traditie geworden dat KWB mossels serveert en dit zowel op zaterdagavond als op zondagmiddag, zoals altijd puik klaargemaakt door onze kookploeg.

Levensreddend kunnen de juiste handelingen zijn. Op de EHBO-cursus ,waarvan de eerste les doorgaat op donderdag 13 oktober, worden je deze aangeleerd. De tweede les is gepland op 24 november.

Op vrijdag 14 oktober is er de tweede kookles.

In de novembermaand wordt het wat rustiger. Op zondagmorgen 6 november worden de gezelsschapspelen boven gehaald. Jong en oud is hierop uitgenodigd. Tevens zullen we die dag speelgoed verzamelen voor de actie “Een sint voor ieder kind”.

Het bezoek aan de sleutelfabriek Litto dat gepland was voor 22 november wordt verplaatst naar 11 april.

De hobbykoks verzamelen op vrijdag 25 november.

Varia.

Op zaterdag 25 maart wonen we opnieuw een klassiek concert bij in concertgebouw van Brugge, met o.a. werk van Mozart,Beethoven en Tchaikovsky. Voor € 30 per persoon kan je er bij zijn (een drankje is inbegrepen). Geïnteresseerden kunnen nu al hun kaarten bestellen bij Eric Vanhoutte, Grintweg 109. Het aantal kaarten is wel beperkt.