Winkelwagentje

Aanmelden

KWB gazette januari 2017

 

Jaargang 7 – nummer 5

 

We wensen jullie een gezond nieuw jaar

vol vriendschap en liefde.

 

Een jaar waarin je kan genieten van dingen

die het leven fris houden te midden van de dagelijkse zorgen.

 

Een jaar waarin je duidelijk wordt dat

logica je van A naar B brengt

maar dat je met verbeelding overal komt.

 

Een jaar waarin we samen zoeken naar plaatsen van solidariteit

waardoor onze samenleving zoveel warmer wordt.

 

Wat is al voorbij?

Op zaterdag 3 december werden de kerstboompjes geplaatst. Een gans team trok die voormiddag op pad om aan de gevels en in tuinen kerstbomen te plaatsen. Het resultaat mag gezien worden, maar er kunnen er nog altijd bij.

Op vrijdag 16 december was er voor een (te) kleine groep een whiskydegustatie. Het werd een gezellige avond en een kennismaking met een aantal niet gekende whisky’s.

Ter gelegenheid van de warmste week van studio Brussel werden er drie feestsoepen te koop aangeboden. Meer dan 350 liter werd er klaargemaakt en op zaterdag 24 december aan de man gebracht. De opbrengst gaat naar Ithaka, een coachingcentrum voor volwassenen met een beperking. Een dikke proficiat aan de initiatiefnemers.

 

Wat staat komende maanden op het programma?

Op vrijdag 6 januari zetten we het nieuwe jaar in met de traditionele kerstboomverzameling. De kerstbomen worden in de voormiddag opgehaald en ’s avonds klinken we samen met vrienden en kennissen op 2017.

Op vrijdag 24 februari is een nieuwe activiteit gepland: Ilse Deketelaere, bedrijfspsychologe, komt spreken over de ziekte van deze tijd: burn-out. Meer informatie in de folder bij de komende Raak en op de website.

Op zondagnamiddag 26 februari organiseren we een grote kaarting. Hét moment om je troeven uit te spelen.

En op dinsdag 28 februari kunnen de moedigen zich wagen aan een ritje op de Gentse wielerpiste.

Varia.

Op vrijdag 2 december overleed Louis Sanctorum, vader en schoonvader van Maur en Roos Chys. We bieden de familie onze deelneming aan.

Heuglijk nieuws: geboorte  van NORA BLUEKENS op 13/12/2016, kleindochter van Stefaan Ryckebusch  en achterkleindochter van Daniel Dolphen , besturslid KWB.