Winkelwagentje

Aanmelden

KWB gazette februari 2017

Jaargang 7 – nummer 6

 

Wat is al voorbij?

 

Op vrijdag 6 januari werd het nieuwe jaar ingezet met de kerstboomverzameling. De ochtendploeg haalde de kerstbomen op en ’s avonds stond opnieuw een hele equipe achter de bar paraat. Het was op sommige momenten een “daverend” (letterlijk) succes. De soep smaakte heerlijk, de wulken eveneens. Maar ook glühwein, Hasseltse koffie en diverse soorten jenevers vonden de weg naar een dorstige keel. Velen zullen de nacht ingegaan zijn met in het achterhoofd de klanken (?) van een lied van een groot KVO-fan.

 

Wat staat komende maanden op het programma?

De mannen van het kookatelier vliegen er opnieuw in op vrijdag 3 februari.

Op vrijdag 24 februari komt Ilse Deketelaere, bedrijfspsychologe, spreken over een ziekte van deze tijd: burn-out. Meer informatie in de folder bij de Raak en op de website.

Op zondagnamiddag 26 februari organiseren we een grote kaarting. Als prijs hebben we dit keer gekozen voor koeken van het merk Delacre. Bij aankoop van 2 kaarten van    € 1,5 heb je al prijs. Kaarten zijn te bekomen bij de bestuursleden.

 

En op dinsdag 28 februari kunnen de moedigen zich wagen aan een ritje op de Gentse wielerpiste. Niet het

bekende kuipke maar de nieuwe piste van Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx aan de Blaarmeersen. Hopelijk belanden we niet in toestanden zoals getoond in het filmpje van In de Gloria, te zien op youtube

https://www.youtube.com/watch?v=qtO4VBQUGPc.

 

In de maand maart kan de culinaire pret niet op. Op vrijdag 3 maart beginnen de leden van het kookatelier aan de voorbereiding van de kookfinale van de volgende dag. Zodat we zaterdag 4 maart kunnen genieten van hun kookkunsten.

 

Op vrijdagavond 17 maart is er onze tweede gin-tasting avond. Wie er de vorige keer bij was zal getuigen dat het super was.

 

Een week later, op zaterdag 25 maart gaan we met 14 personen naar een klassiek concert, maar alle kaarten zijn al de deur uit.

Varia.

Berichten kunnen altijd doorgestuurd worden naar onderstaand e-mailadres.