Winkelwagentje

Aanmelden

KWB gazette april 2017

 

Jaargang 7 – nummer 8

Wat is al voorbij?

De spreekbeurt over burn-out van vrijdag 24 februari was succesvol. Ilse Deketelaere had meer dan 40 aandachtige luisteraars. Uit de reacties van de toehoorders bleek dat de problematiek bij velen gekend is maar dat er mee omgaan en er aan verhelpen niet altijd zo evident is.

De koekenkaarting van zondag 26 februari bracht voor een aantal een leuke namiddag. Aan de ene tafel ging het er al geanimeerder aan toe dan aan de andere.

 

Voor de deelnemers aan de uitstap naar de wielerpiste van dinsdag 28 februari was rondtoeren in de hoogste regionen van het ovaal niet zo voor de hand liggend. Respect voor de renners die dit elke avond van een wielerzesdaagse klaarspelen. Stuurmanskunst en durf hebben ze te over.

 

Over de kookfinale van zaterdag 4 maart kunnen we kort zijn: het was af!  Een dikke pluim voor chef Björn en zijn troep. Het was reclame voor het kookatelier.

 

De gin-proeverij van vrijdagavond 17 maart was een voltreffer. Niet minder dan 50 personen proefden, beoordeelden en bespraken 6 verschillende gins. Dit vergezeld van een passend hapje schitterend klaar gemaakt door chef Peter.

 

Onder een aangenaam lente-zonnetje was het leuk wandelen in Brugge. Tijdens “le tour d’amour” liet gids Jeroen ons kennismaken met een aantal romantische plekjes in de stad. Een paar sneukelaartjes onderweg maakten het nog zo gezellig. Dit allemaal als aanloop naar het klassiek concert van zaterdag 25 maart . Het pintje achteraf smaakte nog eens zo heerlijk.

 

Wat staat komende maanden op het programma?

 

In april staat de kookworkshop bij koekjesbakker Destrooper opnieuw op het programma. Het wordt weeral vlug inschrijven om er op woensdag 19 april bij te zijn, want het aantal plaatsen is beperkt.

Om organisatorische redenen wordt de daguitstap naar Brussel uitgesteld naar een latere datum.

In de meimaand staan een aantal sportieve evenementen op stapel. Op zondag 7 mei de jaarlijkse dagwandeling. De zondag erop, 14 mei het moederdagontbijt en op zaterdag 20 mei de KWB-50 miles fietstocht.

Varia.

Misschien wat vroeg, maar noteer alvast zaterdag 1 juli in je agenda voor de zomerstart 2017, ons bruisend wijkfeest met tal van activiteiten.