Winkelwagentje

Aanmelden

KWB gazette mei 2017

Jaargang 7 – nummer 9

Wat is al voorbij?

 

Op woensdag 19 april was er de kookworkshop bij Destrooper. Volgens de 12 deelnemers was het TOP! Veel beter dan vorig jaar. Een nieuwe chef, nieuwe ideeën. Iedereen wil het volgend werkjaar opnieuw een workshop.

Dit was onze enige activiteit in april.

 

Wat staat komende maanden op het programma?

 

Op zondag 7 mei trekken we onze wandelschoenen aan voor de de jaarlijkse dagwandeling. Opnieuw verkennen we een minder bekend stukje van West-Vlaanderen. Een volledige dag stappen we door een lichtgolvend parcours, genietend van het landschap en de babbel met de medewandelaars. ’s Avonds kunnen zij die het wensen meeschuiven voor een afsluitend etentje.

Op zondag 14 mei kan je je echtgenote, moeder, schoonmoeder of al je huisgenoten verwennen met een heerlijk ontbijt. Op tijd aan huis geleverd door onze koeriers met dienstKlik hier om het inschrijvingformulier te downloaden.

De 50 miles fietstocht is verplaatst naar volgend werkjaar.

 

Op 3 juni is er de familie-uitstap. We gaan op bedrijfsbezoek naar de hertenboerderij aan de Gistelse steenweg. Na de uitleg over de kweek van deze mooie dieren is er een degustatie van daar gemaakte producten. Daarna gaat de tocht verder tot aan de kinderboerderij. Klik hier om de folder te downloaden.

De rest van de maand blijft het sportieve de bovenhand halen met op zaterdag 10 juni een motortocht en de zaterdag erna, de 17de de fietstocht voor gevorderden.

 

Walking for dinner is uitgesteld naar volgend werkjaar.

 

Afsluiten doen we groots op 1 juli met de zomerstart. Binnenkort zie je overal in het straatbeeld onze aankondiging. In de komende gazette meer nieuws en het programma.

 

Varia.

 

Het bestuur is ondertussen bezig met het opstellen van het programma voor het komende werkjaar. Opnieuw een oproep: als je ideeën of wensen voor activiteiten hebt, speel ze door aan iemand van het bestuur of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..