Winkelwagentje

Aanmelden

KWB gazette juni 2017

Jaargang 7 – nummer 10

Wat is al voorbij?

 

Op zondag 7 mei trokken we onze wandelschoenen aan voor de dagwandeling. We toerden rond in de streek ten zuiden van Kortrijk. Veertien moedigen stapten de volledige 24 km. We stopten op tijd voor een natje en een droogje en dit o.a. in Bellegem,het dorp met de brouwerij van Omer. Op het eind van de tocht arriveerden we in de feestzaal van Kooigemdorp, waar ondanks de stramme spieren er toch nog genoeg energie was om de cafébazin ten dans uit te nodigen. De prijzen van pintjes waren echt democratisch  (€ 2 voor een Corsendock).

Op zondag 14 mei maakten we veel gezinnen blij met een heerlijk ontbijt. Op tijd aan huis geleverd door onze koeriers van dienst.

 

Wat staat komende maanden op het programma?

 

Op zaterdag 3 juni is er de familie-uitstap. We gaan op bedrijfsbezoek naar de hertenboerderij aan de Gistelse steenweg. Na de uitleg over de kweek van deze mooie dieren is er een degustatie van daar gemaakte producten. Daarna gaat de tocht verder tot aan de kinderboerderij.

De rest van de maand blijft het sportieve de bovenhand halen met op zaterdag 10 juni een motortocht. We sluiten aan bij een toertocht georganiseerd door een motorclub uit het Gentse.

De zaterdag erna, 17 juni is er de fietstocht voor gevorderden. Deze brengt de sportievelingen naar de muur van Geraardsbergen, goed voor 121 km, maar “samen uit is samen thuis.” Na de tocht worden renners en fietsen met de wagen terug taar Zandvoorde gebracht.

 

Afsluiten doen we op zaterdag 1 juli met de vierde editie van zomerstart. Naast de blauwe reclamepanelen kun je niet kijken. Binnenkort valt het programmaboekje met alle details, in je brievenbus. Nu al een greep uit het programma: volleybaltornooi, kinderanimatie met circus Woesh, kinderfuif met dansbar Komtuveu, een mountainbikewedstrijd, een barbecue en als afsluiter “Zandvoorde zingt”. Inschrijven kan o.a. met het formulier op deze website.

 

Varia.

 

Het bestuur is ondertussen bezig met het opstellen van het programma voor het komende werkjaar. Opnieuw een oproep: als je ideeën of wensen voor activiteiten hebt, speel ze door aan iemand van het bestuur of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..