Winkelwagentje

Aanmelden

KWB gazette oktober 2017

Jaargang 8 – nummer 2

Wat is al voorbij?

De volleybalspelers beten de spits af met hun etentje op vrijdag 15 september. Twintig deelnemers, lekker eten, voldoende wijn, een goede sfeer, wat wil je nog meer?

De startavond van zaterdag 16 september was weer in orde. Een vijftigtal deelnemers genoten van een aantal wok gerechten, bevestigden het (oude) bestuur in zijn functies, luisterden(?) naar onze voorzitter en kregen een overzicht van het vorige en het nieuwe werkjaar.

Op zaterdag 23 september fietsten we onze 50 miles. Onder een lekker septemberzonnetje genoten elf deelnemers van een 80 km lange fietstocht. Er waren meer dan genoeg rustpauzes om het voor iedereen doenbaar te houden.

Ook het kookatelier schoot uit de startblokken en dit op vrijdag 29 september.

Wat staat komende maanden op het programma?

In oktober is er tijdens het kermisweekend van 7 en 8 oktober ons mosselfestijn. Een heel team staat weeral klaar om, liefst zoveel mogelijk mensen lekkere mosselen te serveren. Vol au vent of curryworst kan ook. Zie de folder in je brievenbus of op de website.

Op zaterdag 21 oktober bezoeken we de Oesterput, de oesterkwekerij aan de Spuikom in Oostende waar de lekkere Ostendaises gekweekt worden. Inschrijven kan met de folder die je hier vindt.

In november wordt er twee keer met de potten gerammeld in de keuken. Zowel op 10 als op 24 november is er kookatelier.

Op zondag(!) 26 november is er de stilaan traditionele spelvoormiddag met massa’s legoblokken, gezelschapsspelen allerhande en voor wie het lust een aperitiefje aan het eind. Die morgen verzamelen we opnieuw speelgoed voor de minderbedeelden onder ons. Onder het motto “Een sint voor ieder kind” mag je speelgoed dat toch maar op zolder ligt te verkommeren naar de parochiezaal brengen, wij bezorgen het dan aan het centrum “De viertorre” in Oostende.

Varia.

Aangenaam nieuws: bestuurslid Maur Sanctorum werd opnieuw grootvader: Isa werd geboren, dochter van Sarah Sanctorum.Ook Maarten en Marieke Maenhout-Nieuwlaet zijn heel verheugd met de komst van hun zoon Roel. Een dikke proficiat aan iedereen.

Patrick Deketelaere nam ontslag als wijkmeester. We danken hem voor zijn inzet en hopen hem nog regelmatig op onze activiteiten te ontmoeten.

Het is het moment om het lidgeld van 30 EURO te betalen. Dit kan door storting op rekeningnummer  BE23 1030 4772 6391 van KWB Zandvoorde.

De zetduivel speelde ons weer eens parten. In het programmaboekje staan een aantal fouten: de gezelschapsspelen gaan door op 26 november ipv oktober. De avond over bbq is op vrijdag 27 april ipv zaterdag en de wandeling voor gevorderden is op maandag 21 mei ipv zondag.