Winkelwagentje

Aanmelden

KWB gazette december 2017

 

Jaargang 8 – nummer 4

Wat is al voorbij?

 

Voor de hobbykoks was november een “smulmaand”. Twee sessies (10 en 24 november) van het kookatelier waren er gepland. Een kleine greep uit het lekkers dat op het menu stond: hertenragout, javanais, scampi’s, visrolletjes, Ierse kop tot een onvervalste kerstbuche. Foto’s van de activiteiten zijn terug te vinden op de website.

 

Op zondag 26 november kwamen heel wat kinderen af op de spelvoormiddag.  Naast massa’s legoblokken waren er voldoende gezelschapsspellen, waar ook de ouders plezier aan beleefden. Die morgen verzamelden we ook onder het motto “Een Sint voor ieder kind” speelgoed voor de minderbedeelden onder ons. Een volgeladen auto met meer dan honderd stukken konden we afleveren bij het inloopteam “De Viertorre” in Oostende. Waarvoor hartelijk dank!

Foto’s van de tevreden medewerkers van het team vind je op de website.

 

Wat staat komende maanden op het programma?

 

In de maand december plaatsen we op zaterdag 9 december de kerstboompjes. Op die manier dragen we ons steentje bij tot een gezellige kerstsfeer.
In de periode 18 tot 24 december zetten we ons in voor het goede doel naar aanleiding van de “warmste week” van Studio Brussel. Opnieuw worden een aantal feestsoepen klaargemaakt. Dit jaar ten voordele van de MUG-helikopter van de vzw IMDH (Instituut voor Medische Dringende Hulpverlening). Neem ook eens een kijkje op hun website www.imdh.eu. Meer info vind je in de folder die je hier kan downloaden.

Januari starten we traditiegetrouw op vrijdag 5 januari met de kerstboomverzameling. Bij een drankje en een hapje wensen we kennissen en vrienden het allerbeste voor 2018.

Op dinsdag 9 januari krijg je informatie over het komende kamp. De uitnodiging kan je hier downloaden.

Daarna volgen twee infomomenten: op woensdag 10 januari komt iemand van de ngo Protos ons informeren over het belang van water. De folder kan je hier vinden.

En op dinsdag 23 januari is er de eerste sessie over fotografie. Patrick Willem leert ons enkele kneepjes van het vak.

 

Varia.

Droevig nieuws: op 30 oktober overleed Maurits Van Moortel, tot voor enkele jaren trouw lid van de kaartersclub. We bieden de familie onze deelneming aan.

 

Vergeet niet om de data van het “kamp” in je agenda te noteren: van vrijdag 16 februari tot zondag 18 februari. Een niet te missen ervaring!