Winkelwagentje

Aanmelden

KWB gazette januari 2018

 

Jaargang 8 – nummer 5

 

Voor het nieuwe jaar wensen we jullie:

tijd om van de kleine dingen te genieten

rust om stil te staan bij mooie momenten

sterkte om tegenslagen te overwinnen

vriendschap om je hart te verwarmen

humor om wat somber is te kleuren

een glimlach om elke dag mee te beginnen

een schitterend 2018!

Wat is al voorbij?

Op zaterdag 9 december werden de kerstboompjes verdeeld. Heel wat mensen kunnen ons initiatief appreciëren, waarvan je hier een voorbeeld kunt bekijken. We zijn er ook in geslaagd om extra mensen te overtuigen om een boompje te laten plaatsen. Dat doet altijd deugd. Een dikke proficiat voor Roland en zijn team om alles in goede banen te leiden.

Ter gelegenheid van de warmste week van studio Brussel kon je drie feestsoepen bestellen. Meer dan 500!! liter werd er klaargemaakt en op zaterdag 24 december aan de man gebracht. Een prestatie om trots op te zijn.

Wat staat komende maanden op het programma?

Op vrijdag 5 januari zetten we het nieuwe jaar in met de traditionele kerstboomverzameling. De kerstbomen worden in de voormiddag opgehaald, in de namiddag worden de tenten aangekleed, de bar opgesteld, de soep, de koffie, de jenevers en ander lekkers klaar gezet om ’s avonds vanaf 19u te klinken met vrienden en kennissen op 2018.

Op dinsdag 9 januari krijg je om 19.30 u informatie over het kamp en kan je tegelijkertijd inschrijven. Het aantal plaatsen is beperkt. Rep je dus als je erbij wilt zijn.

De dag erna, op woensdag 10 januari komt een spreker om 20u langs om ons het belang van zuiver water diets te maken. Het gaat niet alleen over ons, maar ook over de nood aan drinkbaar water in de ontwikkelingslanden. Inschrijven kan met de folder die je vindt op de website en in de vorige Raak.

Op dinsdag 23 januari start de eerste les fotografie. Inschrijven kan met de folder in Raak of kan je hier downloaden van de website. Het formulier en de nodige centen drop je in de brievenbus van Filip, graanmolenstraat 13.

 

Voor wie er als kind van droomde om ooit eens op een echte wielerpiste rond te rijden krijgt hiervoor nu de kans. Op dinsdag 6 februari kan je je hart ophalen op de piste van het wielercentrum Eddy Merckx in de Blaarmeersen in Gent. Een inschrijvingsformulier vind je hier

Het kamp gaat door van vrijdag 16 februari tot en met zondag 18 februari. De inhoud van het programma blijft tot op het laatste ogenblik geheim. Maar zoals altijd zal het dik in orde zijn.