Winkelwagentje

Aanmelden

KWB gazette februari 2018

Jaargang 8 – nummer 6

 

Wat is al voorbij?

Op vrijdag 5 januari zetten we het nieuwe jaar in met de traditionele kerstboomverzameling. De nieuwe opstelling, waarbij het volledige kerkplein door tenten werd ingenomen, bleek een succes. Ook over de opkomst konden we niet klagen. De kerstbomen werden in de voor- en namiddag opgehaald, de regen was soms spelbreker maar tegen de avond was het droog en vonden de soep, de koffie, de jenevers hun weg naar de vele mensen die elkaar een gelukkig 2018 toewensten.

Op dinsdag 9 januari werd er informatie gegeven over het kamp en kon er tevens ingeschreven worden. Een dag later was alles volzet! Van een succes gesproken!

De geplande infosessie over het water van woensdag 10 januari ging door een gebrek aan belangstelling niet door, jammer.

Op dinsdag 23 januari startte  de eerste les fotografie, 19 personen schreven zich in.

Wat staat komende maanden op het programma?

Na een lange tussenperiode is het op vrijdag 2 februari weer kokkerellen geblazen, dan binden de hobbykoks tijdens het kookatelier opnieuw de schort voor om met veel enthousiasme allerlei lekkers te bereiden.

Op dinsdag 6 februari kan je je hart ophalen op de piste van het wielercentrum Eddy Merckx in de Blaarmeersen in Gent.

Het kamp gaat door van vrijdag 16 februari tot en met zondag 18 februari. Het start met een ontbijt in de parochiezaal en van dan af zal het kiezen zijn uit een uitgebreid programma.

De tweede les fotografie gaat door op dinsdag 27 februari.

 

Op vrijdag 2 maart maakt de kookploeg in de kookles alles in gereedheid voor de kookfinale van zaterdag 3 maart. Inschrijven voor de kookfinale kan met de folder die je hier kan downloaden.

Op zondag 11 maart maken we onder leiding van een heel ervaren gids kennis met het vernieuwde Zwin. Je zal van het oude park niets meer terugvinden, maar verrast worden door het nieuwe concept. De inschrijvingsfolder folder kan je hier al downloaden.

Vrijdag 23 maart is er tijd voor onze derde gin-tasting. Een ervaren kenner laat ons opnieuw kennismaken met verrassende combinaties van gin-tonic en botanicals. De folder kan je nu al hier downloaden.

 

Varia.

We doen nog een warme oproep voor meer volleybalspe(e)l(st)ers. Heb je zelf zin of ken je iemand die graag volleybalt kom dan op woensdagavond af of neem contact op met Roland Bocquez (0472/428333).